Metalik maksimalizam

"Upotrijebila sam svoju sklonosti prema svemu što sja da isprobam i pomirim eleganciju i modu“, Gabrielle Chanel

Lajtmotiv najnovije Chanelove blagdanske kolekcije pod nazivom Collection Libre 2018 Maximalisme de Chanel je lav, koji utjelovljuje veličanstvenost i emocionalni intenzitet blagdanskog vremena. “Žena koja nosi Maximalisme de Chanel ne skriva se, voli da ju se gleda. Ona makeup upotrebljava gotovo kao da je modni dodatak – ukras koji unosi nenametljivu dramu u cjelokupni izgled, a pritom nužno ne privlači pažnju na sebe. Ona odabire proizvode kako bi stvorila izrazite suprotnosti“, kaže Lucia Pica, Chanelova kreativna makeup direktorica.

Kompaktni highlighter Chanel Création Exclusive Le Lion de Chanel, Douglas, 519 kn

Tako se najnovija kolekcija sastoji od sofisticiranih zlaćanih nijansi te istražuje metalik teksture i samopouzdanje koje one nadahnjuju. Palete za usne u limitiranom izdanju i kompaktni highlighteri idealni su za darivanje. Naime, nove metalik nijanse omogućuju ženama da uživaju u svojoj primjetnosti. Reljefni simbol lava ukrašava površinu ekskluzivnih kreacija Maximalisme de Chanel Le Lion de Chanel – kompaktni puder sa zlatnim highlighterom, kao i sjenila za oči Ombre Premiѐre Poudre.

Sjenilo za oči Chanel Création Exclusive Ombre Premiѐre Poudre Cuivre Lamé, Müller, 286,90 kn

„Za mene je također važan i simbol lava kojeg je Gabrielle Chanel tako iznimno cijenila, lavlja snaga upućuje na hrabrost i strastvenost u ženi koja nosi njegovu sliku ili boje. S Maximalisme de Chanel željela sam stvoriti naglašeni, glamurozni stav, opredijeljenost za pozitivno – nešto što se nosi u više društvenim trenucima“, rekla je Lucia.

Ruž za usne Chanel Création Exclusive Rouge Allure Velvet N°5, Müller, 286 kn

Neodoljiv proizvod predstavlja i paleta svilenkastih te raskošno baršunastih ruževa mat tekstura, La Palette Caractère. Još jedno ekskluzivno limitirano izdanje odjeveno u crveno blagdansko ruho poput kultnog mirisa N°5 je i Rouge Allure Velvet. Ovaj prekrasan ruž svaka će žena poželjeti u svojoj torbici pa je idealan i kao dar ispod bora.

Paleta ruževa za usne Chanel Création Exclusive La Palette Caractére, Müller, 547,90 kn

U kolekciji su i neizostavno mono sjenilo Ombre Première Crème koje korišteno samostalno daje sofisticirani metalik sjaj, a u slojevitim kombinacijama neočekivane nove efekte.

Sjenilo za oči Chanel Création Exclusive Premiѐre Crѐme Rose Lamé, Müller, 269,90 kn

“Metalik odmah proizvodi onaj wow efekt. Pomislila sam, ako ćemo sjati, pomaknimo onda taj sjaj dalje od običnog sjajila ili lijepih sjajnih površina. To nije metalno sjajilo“, kaže Lucia. Osim ruževa u ovoj sjajnoj kolekciji možete pronaći i sjajila koja djeluju poput rastaljenog metala. Rouge Coco Gloss pojačava toplinu Maximalisme de Chanel, a možete birati između Liquid Bronze (rastaljene bronce) i Flaming Lips (plamene usne) toplog ružičastog sjaja.

Sjajilo za usne Chanel Rouge Coco Gloss Flaming Lips, Müller, 249,90 kn

I kao točka na ‘i’ u kolekciji posvećenoj metalik teksturama, tu su lakovi Le Vernis Longue Tenue. Uživajte u najnovijim beauty poslasticama i zasjajte.

Lak za nokte Chanel Le Vernis Flamboyance, Müller, 209,90 kn

Foto: Chanel

INSPIRIRAJTE SE

Trag profinjene ležernosti

Neodoljivi blagdanski paketi

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići