Trag profinjene ležernosti

Rouge Pur Couture the Slim je kao stvoren za ženu koju samouvjereno kroči neutabanim stazama

Naime, riječ o mat ružu, odnosno prvoj kolekciji ruževa za usne koju je kreirao Tom Pecheux, globalni kreativni direktor za makeup YSL Beauté. Ovi neodoljivi ruževi usnama pružaju iznimno ugodan i nosiv mat finiš koji podsjeća na kožu. Meka kremasta formula, koju krasi prozračna i ugodna tekstura, doslovno se stapa s usnama. Njihove intenzivne boje dolaze u 18 izazovnih couture nijansi i u samo jednom potezu na usnama ostavljaju iznimno pigmentiranu boju i to onu mat finiša. Njihov uski, kvadratni vrh omogućuje precizno nanošenje i konturiranje usana.

Kada je pak o ambalaži riječ, ona je i dalje prepoznatljiva, glamurozna u spoju blistavo zlatne i mat crne nijanse, a krasi je klasičan couture dizajn. Specijalno kolekcionarsko izdanje, pak, nadahnuto je ikonskim mirisom Black Opium te se nijansa kutijice idealno nadopunjuje s očaravajućim šljokičastim ružem.

A što o samim ruževima kaže njihov tvorac? “Gusta, puderasta tekstura i intenzivne boje kolekcije RPC the Slim omogućuju savršeno definirane konture usana. Iscrtavanje kvadrata oko sredine gornje usne prije nanošenja ruža jedan je od tajnih trikova profesionalnih visažista. Stoga sam odlučio pojednostavniti postupak dizajniravši vrh u obliku kvadrata, kako bi žene same mogle iscrtati preciznu liniju usana. Želite li naglasiti volumen usana, savjetujem vam da najprije krenete od sredine gornje usne, koristeći prave kutove vrha ruža za precizno iscrtavanje tog dijela. Zatim krenite prema vanjskim dijelovima, koristeći rubove kvadrata za iznimno precizno definiranje linije gornje i donje usne. Na taj ćete način naglasiti prirodni oblik usana i vizualno povećati njihov volumen uz učinak podizanja”, savjetuje Tom Pechux.

Edie Campbell preuzela je glavnu ulogu u promotivnoj kampanji ‘Hod po rubu’, koju je snimio Craig McDean, jer upravo je ona tip žene koja pomiče sve granice.

YSL Rouge Pur Couture the Slim, br. 17 Nude Antonym, Müller, 289,90 kn

YSL Rouge Pur Couture the Slim, br. 2 Strange Orange, Müller, 289,90 kn

YSL Rouge Pur Couture the Slim, br. 25 Black Opium Collector, Müller, 289,90 kn

Foto: YSL press

INSPIRIRAJTE SE

Neodoljivi blagdanski paketi

Blagdansko ruho mirisne legende

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići