Midi točkasta haljina s dva lica

Ništa u vezi s ovom haljinom nije uobičajeno – ni dužina ni kombinacija točkastih uzoraka. A opet, ovakav odjevni predmet funkcionira i u modernim i u klasičnim kombinacijama

Za dnevnu opciju nosite je totalno rokerski i cool – uz fantastičnu kožnu jaknu, gležnjače i šešir. Ovakav stil je uglavnom jednostavnih tonova. Crna, bijela i siva se savršeno uklapaju kao opcije. Nećete pogriješiti ako haljinu kombinirate s debljim čarapama i tako stvorite poseban fashion dojam. Ova haljina će lako poslužiti i u toplijim proljetnim kombinacijama pa se višestruko isplati požuriti u City Center one po nju.

Haljina, Stradivarius, 199,90 kn; jakna Scotch&Soda, Europa 92, 2.799 kn; šešir, United Colors of Benetton, 149,50 kn; gležnjače Wrangler, Europa 92, 429 kn; torbica Valentino, XYZ, 18.339 kn

Uz predivne crvene detalje, midi točkasta haljina će zasjati u potpuno drugom sjaju. Crno-bijela kombinacija pogodna je za dodatke u bojama pa svakako možete uzeti u obzir i ljubičaste ili jarko zelene opcije. Uz bijeli kaput i crvenu torbicu, ukrasite kombinaciju i dominantnim naušnicama. Budite hrabri i usudite se kombinirati i više modnih dodataka odjednom. Pazite samo da cipele budu ili iste boje kao i detalji ili idite na varijantu jednostavnih crnih cipela, to uvijek prolazi.

Haljina, Stradivarius, 199,90 kn; kaput, Zara, 599,90 kn; naušnice, Bershka, 69,90 kn; broš, Zara, 69,90 kn; sandale, Mango, 249,90 kn; torbica, United Coloros of Benetton, 149,50 kn

INSPIRIRAJTE SE

Svi su ludi za hoodicama

Mix&Match by Robert Sever

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići