Moćan spoj

Svi znamo za strast koju žene gaje prema cipelama i torbicama, koje su im nerijetko i pravi modni fetiš. Stoga vam donosimo moćan spoj ovih omiljenih stylish detalja

Najnoviji trendovi predlažu kitten ili pak mrvicu više potpetice, tupi vrh i najrazličitije boje i uzorke natikača, a mi smo im pak pridružili torbice i ruksake s kojima čine idealan modni par. I to je sve što će vam, uz chic haljinu, trebati za uvod u vruću sezonu.

Prednost neutralnih nijansi je što će se dobro uklopiti uz sve boje, pa ih možete nositi uz većinu outfita, naročito ako su bezvremenskog dizajna poput torbice kroko uzorka s trendi lancem i bež natikača s idealnom visinom potpetice.

Natikače, Mango, 349,90 kn; torba, Aldo, 380 kn

Omiljena nijansa sezone obojila je još jedan super par, natikače-japanke s kitten potpeticom i malenu torbicu ukrašenu prepoznatljivim logotipima popularnog brenda, koja nosi i upadljive srebrne elemente.

Natikače, Zara, 399,90 kn; torba Guess, Accessorise Store, 949 kn

Romantika u mladenačkoj varijanti sastoji se od ruksaka pročišćenih linija i natikača s mnoštvom tankih remenčića, koji na nozi izgledaju tako seksi.

Natikače Catwalk, Deichmann, 189 kn; ruksak Calvin Klein, Maras, 1249 kn

Zmijski uzorak dominirat će i ovog ljeta i to na statement obući sa širokom potpeticom, kojoj se kao logičan par nameće malena torbica, koja osim it printa nosi i kožnu kićenku te isprepletenu ručku.

Natikače, Replay, 900 kn; torba, Aldo, 420 kn

Savršena bjelina, koja uvijek odiše dozom otmjenosti, upravo tako će izgledati u varijanti trendi obuće s transparentnim dijelovima i malene torbice ukrašene zlatnim lancem.

Natikače, Bershka, 199,90 kn; torba, Carpisa, 269 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

ŽIVOT U DOBA KORONE

Modni trikovi

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići