Moćna nijansa

Snažna, upadljiva, slavljenička. Sve su to epiteti koji krase nezamjenjivu crvenu boju koja je upravo sada u fokusu više no ikad prije

Blagdansko ozračje, ali i sam Božić, kao da je podrazumijevaju. Stoga smo vam pripremili nekoliko atraktivnih komada koje možete isfurati i uživati u ovoj neodoljivoj boji i njenim nijansama od vatreno crvene pa sve do one duboke bordo. Crvene štikle zaista su neodoljiv komad. Još ako su u lakiranom izdanju, idealne su za slavlje i partyje. U seksi varijanti nosite ih uz pripijene haljine, a u nešto ležernijem looku, možete ih isfurati čak i uz primjerice traperice i pulover s božićnim motivima.

Cipele, Aldo, 599 kn

Ako ne volite visoke potpetice, odlične će biti i lakirane čizme s upečatljivim vezicama. Možete ih odjenuti u raznim outfitima, pa čak i uz duge haljine.

Čizme Steve Madden, Transporter Footwear, 1109 kn

Još jedan modni dodatak koji će vam izmamiti osmijeh na lice i staviti vas u središte pozornosti je rajf s velikom baršunastom mašnom.

H&M, obruč za kosu, 34,90 kn

Atraktivni halteri nisu zaboravljeni, naprotiv. Oni su obavezan dio elegantnih i izrazito ženstvenih otufita kada ćete posegnuti za finim čarapama i seksi rubljem.

Halteri, Palmers, 303 kn

Jedan od traženijih komada je i ručni sat u crvenoj nijansi. Naime, nakon vladavine bijelih satova, sada su u prvom planu luksuzni crveni u kombinaciji kroko kože, zlatnih elemenata i blještavih kristala.

Ručni sat, Swarovski, 2739 kn

Crvene veste sastavni su dio brojnih prosinačkih kombinacija kada se nose u spoju sa suknjama, kožnim hlačama, trapericama ili pak preko haljina.

Vesta, s.Oliver, 399 kn

I dioptrijske naočale su poželjne u ovoj vatrenoj nijansi jer će vam dati jedan zavodljiv prizvuk.

Dioptrijske naočale Police, Optika Anda, 1250 kn

Svileni ili satenski negliže koji se može nositi ispod haljine, ali i kao spavaćica svaku će ženu pretvoriti u neodoljivu zavodnicu.

Negliže, Yamamay, 159 kn

Kultni klasik parfem Chanel N°5 također nam je stigao u crvenom ruhu i to u ograničenom blagdanskom izdanju, a njegova tako poželjna bočica itekako će se uklopiti na svaku policu.

Chanel N°5 Eau de Parfum 100 ml, Müller, 1264,90 kn

I šećer na kraju pripijena je haljina od tamnocrvenog baršuna. Njena asimetrična forma senzualno otkriva samo jedno rame. Odjenite je u otmjenom outfitu uz visoke potpetice čizama ili salonki i spremni ste za glamuroznu večeru.

Haljina, C&A, 149 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Senzualno donje rublje

Majice u blagdanskom duhu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići