Morska inspiracija

Jedna od omiljenih boja interijera je plava, koja se odlično uklapa u prostor te mu daje elegantan i umirujući ugođaj

Plava je popularna naročito ljeti, kada nas podsjeća na morska i nebeska prostranstva koja barem djelomično želimo unijeti i u svoj dom. Plavu kombinirajte uz bijelu, sivu te boju svijetlog drva uz koju odlično pristaje.

Kako biste osvježili svoj životni prostor, nabavite nekoliko plavih sitnica koje će vas asocirati na ljeto. Tako dnevni boravak možete upotpuniti ukrasnim jastucima s motivom konopa, a kuhinju plavim retro tosterom i Nutribulletom koji će osim estetske imati i značajnu ulogu u pripremi zdravih obroka.

Jastučnica 50×70, Family – Intertekstil Stanić, 79,90 kn

Toster Russell Hobbs, Elipso, 349 kn

Nutribullet, Top Shop, 799,90 kn

Ne zaboravite ni na svoj outfit, pa tako za spavanje odjenite baby doll pidžamu u plavoj nijansi upotpunjenu čipkom, a na noge obujte špagerice s mašnicama.

Špagerice, Oysho, 229,90 kn

Komplet, Yamamay, 259 kn

Radni stol, pak, možete ukrasiti plavim držačem za selotejp u obliku jednoroga, a na posao ponesite okruglu kutiju za ručak zanimljivog dizajna, koja nosi nekoliko nijansi plave…

Držač za selotejp, H&M, 39,90 kn

Kutija za hranu Guzzini, Lonci & poklopci by Bajde, 218,70 kn

A kako bi baš sve bilo u stilu, u kupaonicu stavite čupavi tepih te sapun koji podsjeća na presjek neodoljivih kristala.

Tepih, Posteljina.hr, 119,90 kn

Sapun Outback Mate 100 g, Lush, 46 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Kao dio tradicije

Doba nevinosti

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići