Must-have statement torbe

Nezaobilazni komadi prijelaznog razdoblja

Vrlo glasne i uočljive, statement torbe gotovo pa neprimjetno promakle su se u jedne od najtraženijih dodataka za kraj ljeta. Doduše, njihova se nadolazeća popularnost mogla i predvidjeti još početkom ljeta, ali uz poplavu ostalih primjetnih trendova nekako se provukla ispod radara brojnih žena. Ipak, ne i fashionistica koje ne samo da nove trendove primjećuju prije ostalih nego ih i same pokreću. Stoga su, kao što je to danas slučaj s većinom trendova, fotografije na društvenim mrežama pokrenule i ovaj.

U još uvijek toplim i sunčanim danima ključne će biti primjetne boje koje ćete uklapati i u dnevne i u večernje kombinacije. Baš kao i kod odjevnih komada, intenzivne nijanse predvode ovaj trend i u svaki outfit unose svježinu. Bez obzira na to spajate li ih s odjećom u istoj boji ili njima razbijate monotoniju neutralnih kombinacija, imat će jednako dobar efekt. Ipak, posebno će dobro izgledati u spojevima s drugim bojama, pa će tako narančasta baza obožavati zelenu torbu, a modre nijanse lila tonove. Čak i ako se jarke boje ne uklapaju u vaš stil, možete uskočiti u ovaj trend. Jednostavno odaberite svoju novu miljenicu u jednoj od zagasitijih tonova, poput bordo boje koja će odlično izgledati u boho varijanti.

H&M, 138,90 kn (18,44 €)

Replay, 850 kn (112,81 €)

Carpisa, 150 kn (19,91 €)

A s prvim danima jeseni na red će doći torbe u zanimljivom dizajnu koje ne moraju nužno biti u jednoj od vibratnih boja. Stoga, ako s novom sezonom planirate osvježiti svoju kolekciju, razmislite o jednoj od ovih opcija. Resice na smeđoj koži savršeno će se spojiti s urbanim kombinacijama kojima dominira traper, a ako želite potpuno western look, u spoj dodajte i omiljene kaubojke koje će savršeno pratiti kombinaciju. Naginjete li više chic lookovima, kockaste torbe s nabranim ručkama bit će savršen odabir za dnevne outfite, bez obzira na to nosite li ju uz haljinu ili hlače. Tražite li pak edgy komad kojim ćete oplemenjivati bazične komade, zmijski uzorak nepogrešiv je smjer.

Mango, 449,90 kn (59,71 €)

Aldo, 490 kn (65,03 €)

Zara, 199,90 kn (26,53 €)

Foto: Mango i press

INSPIRIRAJTE SE

Omiljeni uzorak za efektan retro izgled

Za chic dojam odjenite crno ili bijelo

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići