Za chic dojam odjenite crno ili bijelo

Bezvremenske monokromatske kombinacije

Svima je poznato da je all black outfit jedna od najelegantnijih opcija za večernje kombinacije. Neovisno o komadima koje odaberete ili stilu koji slijedite, crna monokromatska kombinacija uvijek garantira uspješan outfit. A kada je riječ o dnevnim izdanjima, pogotovo u ljetnim mjesecima, potpuno bijeli look nema premca. Odiše sofisticiranošću, ali i prozračnošću koja je za toplih dana itekako tražena i važna. Ipak, nevještim kombiniranjem oba izdanja mogu biti i poprilično dosadna i nezamjetna. Zato donosimo prijedloge kako ih nositi u preostalim danima ovoga ljeta.

Za dan smo pripremili bijelu opciju za koju vam je potreban jedan odjevni komad i samo nekoliko detalja kako biste postigli senzacionalan look. U fokusu neka bude bijeli kombinezon ili haljina, ako težite romantičnom izgledu, čiju ćete monotoniju razbiti dodatkom remena na struku. Tako ćete ne samo naglasiti najuži dio tijela nego i postići privid razdvajanja gornjeg i donjeg dijela ove kombinacije. Obuća i torba neka budu u tonu osnovnog komada, a look razigrajte nakitom. Bijela voli zlaćane tonove, zato će sat i nakit poput naušnica biti izvrstan odabir koji će u ovaj dnevni look unijeti dozu luksuza.

Sat Essence, Argentum, 938 kn; natikače Steve Madden, Humanic, 649 kn; kombinezon, Zara, 299,90 kn; naušnice, H&M, 69 kn; zaštitni fluid, L’Occitane, 273,10 kn; torba, Mango, 149,90 kn

Crnu u ljetnim mjesecima uglavnom držimo rezerviranom za večernje outfite. Njezina moć leži u pomalo mističnom prizvuku, ali i u nenadmašnoj mogućnosti vizualnog sužavanja figure, što možete dodatno pojačati dobrim odabirom komada. Uski bodi s tankim bretelicama i golim leđima bit će odlična opcija jer ćete ga moći spojiti s bilo kojim donjim dijelom. Naš prijedlog ovaj su put traperice koje će biti urbani kontrast njegovu seksepilu. Jednako kao i u kreiranju bijele varijante, i ovdje se pri odabiru cipela i torbice držite teme. Naglasak stavite na srebrne detalje koji će u ovom spoju s trapericama biti bolja opcija nego zlatni komadi.

Sat Girl Only, Argentum, 357 kn; naušnice, Zlatarna Dodić, 2486,39 kn; torba Karl Lagerfeld, Peek & Cloppenburg, 1399 kn; traperice, Mango, 249,90 kn; bodi, H&M, 99 kn; sandale, Aldo, 690 kn

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Ženstvene i seksepilne suknje s prorezom

Wow make-up u bojama!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići