Must have su uski mačkasti okviri

Nakon vladavine velikih okvira koji prekrivaju gotovo pola lica, na red su došle damske retro forme sunčanih naočala

Apsolutni modni must have su uski mačkasti okviri, stoga sumnjamo da će im ijedna trendseterica moći odoljeti ovog proljeća. Najbolje od svega je što su u ponudi upečatljive nijanse, poput crvene i narančaste, te brojni atraktivni printovi.

Zara, 119,90 kn

Ovi nas modeli neodoljivo podsjećaju na kraj 50-ih i početak 60-ih godina, kada su ovakvi okviri bili nezaobilazni, uz visoki rep i zvonolike suknje! Sada su u ponudi brojne inačice uskih mačkastih okvira pa mogu biti jako zašiljeni, pomalo okrugli ili pak imati samo gornje okvire – poput drugih obrva.

Stella McCartney, Optotim, 2674 kn

Pull&Bear, 79,90 kn

Što se pak stakla tiče, i dalje se nose metalizirana, a najaktualnija su ona plavih i sivih nijansi. No bez obzira na trendove, kod sunčanih naočala birajte stakla koja su vam najugodnija za oči.

Vogue, Optika Anda, 850 kn

Bershka, 79,90 kn

Ove nove forme u svojim proljetnim kombinacijama možete isfurati u retro stilu uz točkaste haljine naglašenog struka, široke suknje, hlače ¾ nogavica ili pak u uz dugačke traper jakne, haljine na preklop ili hoodice za suvremenu varijantu! Za koji se god look odlučite, nećete pogriješiti.

Vogue, Endi Centar, 930 kn

Mango, 129 kn

https://www.instagram.com/p/Bfxiq2HhSHq/?taken-by=harperandharley

https://www.instagram.com/p/BgEeGMujbs3/?taken-by=chiaraferragni

https://www.instagram.com/p/Bg_fwaDFs7z/?taken-by=dualipa

https://www.instagram.com/p/BgaBh-lBuA9/?taken-by=katewaterhouse7

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Najbolji ženski prijatelji

Bezvremenska elegancija

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići