Nagrade za nove pobjede

I danas nastavljamo s dobrim raspoloženjem uz odlične poklon pakete u vrijednosti do 2000 kuna!

A što vas na Facebook stranicama City Centera one Zagreb i Split očekuje kao nagrada od sportskih artikala, pogledajte u našim izlozima. Također ne zaboravite i sutra provjeriti koje poklone možete osvojiti uz #FEELGOODWEEK City Centera one od 21. do 27. siječnja. Sretno!

Svi znamo da se trenirajući osjećamo bolje, a samim time nam i raste raspoloženje. I zato krenite na trening, a vaš City će vam osigurati poklon bonove brendova adidas, Hervis, Sport Vision te FootballMania u vrijednosti od 300 kuna, uz koje možete nadopuniti svoju opremu za vježbanje, dok skijaše očekuju odlične Tecnopro SKI naočale iz Intersporta. Uz poklon bon odaberite, primjerice, udobne i atraktivne tenisice koje prije treninga možete pospremiti u ruksak s amblemom vašeg omiljenog nogometnog kluba. Možete odabrati i kvalitetne tajice popularnog brenda, baš kao i sportsku majicu, ali i top u upečatljivoj fluorescentoj nijansi. Ako ste ljubitelj skijanja, dobro će vam doći skijaške naočale.

Top Nike, Hervis, 189,99 kn; tenisice, adidas, Footballmania, 239,92 kn; tenisice Under Armour, Hervis, 264,99 kn; majica Nike, Footballmania, 209,93 kn; skijaške naočale Tecnopro, Intersport, 321,97 kn; tajice Nike, Sport Vision, 229 kn; ruksak Nike, Footballmania, 119,90 kn

Za žene originalnog stila tu su zanimljive tajice s printom ananasa, ali i sportski top idealan za vježbanje. Osim minimalističke majice klasičnog kroja možete birati i atraktivnu majicu kratkih ‘šišmiš’ rukava u stilu 80-ih. Nikad dosta ni klasičnih bijelih tenisica, koje se sada, osim uz sportske, nose i uz svakodnevne kombinacije.

Crna majica Nike, Sport Vision, 229 kn; top, adidas, 244,93 kn; tenisice Stan Smith, adidas, 265,93 kn; tajice adidas, 209,93 kn; majica Nike, Hervis, 249,99 kn; tenisice adidas, Sport Vision, 299 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Osvojite genijalne nagrade

Dobro raspoloženje kreće iz kuće!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići