Dobro raspoloženje kreće iz kuće!

U ponedjeljak započinje #FEELGOODWEEK City Centera one, tjedan u kojemu svakog dana možete osvojiti genijalne pakete u vrijednosti od 2000 kuna! I zato pozorno pratite Facebook stranice City Centera one Zagreb i Split te ponudite odgovor na pitanja koja vas ondje očekuju svakodnevno od 21. do 27. siječnja

Između brojnih genijalnih poklona koje vas čekaju u #FEELGOODWEEK-u City Centera one danas vam predstavljamo neodoljive komade koje ćete moći koristiti u udobnosti vlastitog doma. Trgovine Müller, H18 Megastore, Hoću knjigu, Family – Intertekstil Stanić, Tepih centar, Dormeo Home i ZOO CITY pripremile su odlične darove za vas kako bi najdepresivniji tjedan u godini postao najsretniji! Zavirite u naše izloge i odaberite nagradu za koju ćete se izboriti.

Hladni dani idealno su vrijeme da si pripremite ukusan napitak pun vitamina koristeći praktičan Nutribullet, zavučete ispod dekice i pročitate dobru knjigu. A kako bi sve bilo stylish, odaberite originalnu šalicu s likom legendarnog Nikole Tesle.

Knjiga Bob Woodward; ‘Strah: Trump u Bijeloj kući’, Hoću knjigu, 127,20 kn; deka, Family by Intertekstil Stanić, 499,99 kn; knjiga Rupi Kaur: ‘Med i mlijeko’, Hoću knjigu, 116 kn; šalica, Hoću knjigu, 134,90 kn; Nutribullet, Dormeo Home, 799,99 kn

Odlične nagrade dolaze i u formi tipkovnice, miša i gaming slušalica, ali i kvalitetnog popluna iz Tepih centra. Najmlađe će zasigurno najviše razveseliti igračka Cut The Rope, odnosno plišanac koji pjeva, ali i Puzzle/Memory The Beauty Of Croatia. Svakoj mami dobro će doći platnena vrećica koju uvijek može ponijeti u torbi, čak i kada ne planira shopping, a on se slučajno dogodi.

Platnena vrećica, Hoću knjigu, 29 kn; poplun Hefel Pure Bamboo 140×200 cm, Tepih centar, 1299 kn; edukativna igra Puzzle/Memory The Beauty of Croatia, Müller, 99,90 kn; tipkovnica, miš i gaming slušalice E-Blue Cobra Combo Blue, H18 Megastore, 349 kn; plišana igračka Cut The Rope, Müller, 149,90 kn

Svi oni koji imaju kućne ljubimce oduševit će se ZOO CITY poklon bonom u vrijednosti 300 kuna, uz koji će moći kupiti sitnice potrebne za svog ljubimca, poput primjerice štosne igračke za pse, mekog jastuka ili pak zatvorenog mačjeg toaleta.

ZOO CITY poklon bon u vrijednosti 300 kuna; zatvoreni toalet za mačke Feraplast, ZOO CITY, 249,99 kn; jastuk za pse Trixi, ZOO CITY, 110 kn; igračka za pse Trixi, ZOO CITY, 61 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Osvojite genijalne nagrade

Životinjice kao modni dodatak

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići