Osvojite genijalne nagrade

Jeste li znali da treći ponedjeljak u siječnju glasi kao najdepresivniji dan u godini? City Centar one odlučio je to promijeniti i učiniti ga najsretnijim i to ne samo ponedjeljak već cijeli tjedan!

Naime, uz #FEELGOODWEEK City Cenera one i njegovih trgovina moći ćete osvojiti vrijedne nagrade koje će vam momentalno podići raspoloženje. Tako vas svaki dan od 21. do 27. siječnja očekuju odlični poklon paketi u vrijednosti od 2000 kuna. Dovoljno je pozorno pratiti Facebook stranice City Centera one Zagreb i Split te dati odgovor na pitanja koja vas ondje svakodnevno očekuju. Svom odgovoru dajte i element kreativnosti, koja je ključna stvar dobrog raspoloženja!

 

Genijalne darove u Zagrebu za vas su pripremili: Intersport, Sport Vision, Douglas, Hoću knjigu, Shooster, Timberland, Hervis, Watch Centar, H18 Megastore, NYX, Optika Anda, CHIX threading bar, Frizerski salon Simple, ZOO CITY, Family – Intertekstil Stanić, Tom Tailor, Crystal Vision, Se-Mark, Müller, dm, Ciciban, Fashion & Friends, Gant, Five Star Fashion, s.Oliver i comma, a u Splitu: Intersport, Dormeo Home, Sport Vision, Douglas, Shooster, Hervis, H18 Megastore, adidas, FootballMania, PittaRosso, NYX, Idexe, Optika Anda, CHIX threading bar, ZOO CITY, Family – Intertekstil Stanić, Zaks, Tom Tailor, dm, Fashion & Friends, Kiehl’s, Tepih centar, LILLY OPEN NAIL BAR, s.Oliver.

I zato neka vaše raspoloženje raste uz igru i neodoljive nagrade!

Foto: Shutterstock

INSPIRIRAJTE SE

Klasični komadi

Top čizme na sniženju

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići