NAJBOLJI KOMADI SA SNIŽENJA

Modna groznica je počela i sve prave trendesterice žive za ovaj trenutak! Inspirirajte se i zajedno s nama sastavite svoj modni vodič koji će vam poboljšati ulov prilikom shoppinga

Sale manija je doba godine kada fashionistice kreću u ophodnju i u najpovoljnijoj kupnji godine imaju priliku napuniti ormar baš svim trendovima o kojima su maštale tijekom sezone. Sigurni smo kako ni vama to neće teško pasti, jer priznajte, ovaj trenutak ste čekale više od Božića, zar ne? City Center one mjesto je na kojem možete pronaći baš sve što vam treba za savršenu zimu, ali i nadolazeće sezone. I one cool čizme sa šljokicama i onu predivnu haljinu!

Stoga prvo pomno pregledajte naš web i podsjetite se što vam je sve ove sezone izmamilo uzdahe, koji su bili vodeći trendovi, što biraju najpoznatije svjetske blogerice i modne ikone te krenite u akciju. A ako i dalje ne znate što biste odabrali? Mi vam donosimo naše favorite, počevši od neizostavne bunde koja je obilježila zimu, fora traperica s biserima i cirkonima do odvažnih gležnjača sa zakovicama koje su obilježile uličnu modnu scenu.

Aldo
74,50 kn
Aldo
474,50 kn
Guess, Fashion&Friends
790,30 kn
Guess, Fashion&Friends
853,30 kn
Liu Jo, Fashion&Friends
780 kn
Mango
129,90 kn
Mango
899,90 kn
Moje cipele
199,50 kn
Zara
279,90 kn
Marija brije
590 kn

Želimo vam dobar ulov!

INSPIRIRAJTE SE

Party and glow!

Senzualnost na djelu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići