NAJBOLJI KOMADI SA SNIŽENJA

Modna groznica je počela i sve prave trendesterice žive za ovaj trenutak! Inspirirajte se i zajedno s nama sastavite svoj modni vodič koji će vam poboljšati ulov prilikom shoppinga

Sale manija je doba godine kada fashionistice kreću u ophodnju i u najpovoljnijoj kupnji godine imaju priliku napuniti ormar baš svim trendovima o kojima su maštale tijekom sezone. Sigurni smo kako ni vama to neće teško pasti, jer priznajte, ovaj trenutak ste čekale više od Božića, zar ne? City Center one mjesto je na kojem možete pronaći baš sve što vam treba za savršenu zimu, ali i nadolazeće sezone. I one cool čizme sa šljokicama i onu predivnu haljinu!

Stoga prvo pomno pregledajte naš web i podsjetite se što vam je sve ove sezone izmamilo uzdahe, koji su bili vodeći trendovi, što biraju najpoznatije svjetske blogerice i modne ikone te krenite u akciju. A ako i dalje ne znate što biste odabrali? Mi vam donosimo naše favorite, počevši od neizostavne bunde koja je obilježila zimu, fora traperica s biserima i cirkonima do odvažnih gležnjača sa zakovicama koje su obilježile uličnu modnu scenu.

Aldo
74,50 kn
Aldo
474,50 kn
Guess, Fashion&Friends
790,30 kn
Guess, Fashion&Friends
853,30 kn
Liu Jo, Fashion&Friends
780 kn
Mango
129,90 kn
Mango
899,90 kn
Moje cipele
199,50 kn
Zara
279,90 kn
Marija brije
590 kn

Želimo vam dobar ulov!

INSPIRIRAJTE SE

Party and glow!

Senzualnost na djelu