Party and glow!

Vrijeme je da zasjate u novogodišnjoj noći i odaberete look koji vam pristaje

Haljina je omiljeni odjevni predmet svih žena, ali nije i jedini. Ove sezone u trendu su hlače visokog struka koje cijeloj kombinaciji daju elegantni i glamurozni izgled. Ako ne volite haljine ili suknje, tu su kombinezoni i neizostavne šljokice. S obzirom na to da su same po sebi upadljive, nakit treba biti što jednostavniji.

 

Ankica, 1.400 kn

Moj prijedlog je diskretni srebrni ili zlatni prsten, narukvica ili sat, nikako sve odjednom. Što se tiče cipela, najbolje će biti crne salonke ili štikle u boji. Prije nego se odlučite na upadljive detalje, važno je da odjeća bude u skladu s vašom osobnošću.

Mango, 199,90 kn

 

Imperial, 899 kn

 

Gau Moreno, 2.500 kn

 

Lace&Beads, Peek&Cloppenburg, 779 kn

 

La Perla, 890 kn

 

 

La Perla, 1.290 kn

 

Manila Grace, Fashion&Friends, 1.253 kn

 

Gracija, 549 kn

 

INSPIRIRAJTE SE

Čizme u prvom planu

Blagdanski glamur

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići