Najljepši Božićni ugođaj

Kako bi vaš interijer zablistao u punom blagdanskom sjaju, tu su sitnice koje će od svakog doma učiniti čaroliju

I zato posegnite za neodoljivim ukrasima poput svijećnjaka, konjića, prigodnih jastuka, lampica, ali i šalica s božićnim motivima.
U fokusu su figurice poput anđela, sobova i konjića, a zasigurno nećete pogriješiti ni s inačicama borića, poput primjerice drvenog ukrasa za drvce ili pak stolnog s motivirajućim natpisima. Retro konjići zlaćanog sjaja također će unijeti čaroliju u vaš dom, a originalan ukras su i imitacija rogova divljači za izrazito moderne ili pak rustikalne interijere. Nešto drugačiji ukras je i blagdanski vijenac načinjen od perja sa šljokicama. A da bi sve bilo u stilu, tu su i mirisi za dom.

Dekoracija rog, Müller, 31,90 kn; drveni bor, Tisak media, 75 kn; ukras za bor XMAS, dm, 17,90 kn; dekorativna figura sob, Top Shop, od 29,95 kn; stakeno zvono s anđelom, Müller, 17,90 kn; staklena figura anđeo, Lonci&Poklopci by Bajde, 135,09 kn; drveni ukras za bor ili vrata sa zvijezdicom, dm, 29,90 kn; miris za dom Magical winter, Douglas, 99,90 kn; konjić, Müller, 79,90 kn; vijenac, Müller, 63,90 kn; porculanska posuda za kekse, My House, 430 kn

Za domove ukrašene u skandinavskom stilu nalazi se nešto više boja i to specifičnih crvenih i zelenih. Zeleni vjenčić ukrašen kuglicama idealno će pristajati na vašim vratima, dok će na stolu odlično izgledati neuobičajen adventski vijenac s drvenim sobom i bijelim svjećicama. Možete ga smjestiti na nadstolnjak s motivom borića. Police ukrasite porculanskim figuricama i muzičkom kutijom, a kavu popijte iz šalice s motivom Djeda Božićnjaka. Kauč pak dekorirajte jastucima na boriće i neizostavnom crvenom dekicom.

Zdjela, My House, 199 kn; adventski vijenac, Tomac rukotvorine, 225,50 kn; muzička kutija, My House, 678 kn; vijenac s kuglicama, dm, 27,90 kn; nadstolnjak, My House, 190 kn; crvena deka, Vitapur, 459 kn; svijećnjak pingvin, My House, 209 kn; figurica Djeda Božićnjaka, 258 kn; porculanska kutijica – ukras za bor, My House, 169 kn; šalica i tanjurić, Lonci&Poklopci by Bajde, 122 kn; ukrasni jastuk, Family-Intertekstil Stanić, 139,90 kn; ukras LED lampa, INTERSPAR, 99,99 kn

Foto: Shutterstock i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Majice u blagdanskom duhu

Neodoljivi blagdanski paketi

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići