Najslađi su komadi ulovljeni na sniženju

Omiljeni dio sezone je kad u City Centeru one na red dođu sniženja!

Svaka prava šopingholičarka zna da su na red došla sniženja. Izlozi vrve  natpisima „Sale!“ i pozivaju nas na kupnju. U vašem omiljenom shopping centru otpočeo je lov na sniženja koja će vas ostaviti bez daha. Razne brendove, ljetne komade i sve potrebno za nezaboravan godišnji odmor sada možete pronaći po povoljnijim cijenama.

Idealno je vrijeme da pripremite obitelj za vruće ljeto koje je pred nama. Trebate kupaće kostime za sebe i vaše najdraže te neodoljive trendi natikače? Ili ste se možda zaljubili u neku od lepršavih haljina za lude ljetne provode? Sada ne morate birati, možete ih kupiti sve, i to bez grižnje savjesti!

Povedite i svoje prijateljice pa od kupnje na sniženjima napravite girls day. Popijte kavu u jednom od brojnih kafića u City Centeru one dok vam se djeca bezbrižno igraju u Kid’s Jungle igraonici. Sve je spremno za shopping iz snova, popusti čekaju samo na vas!

Ovoga ljeta najbolji ulovi nisu u moru, nego u City Centeru one. Stoga nemojte propustiti priliku i kupite high street brendove po sniženim cijenama. Pripremite se za godišnji odmor iz snova i ponosno prošećite svoje nove komade po plažama i rivama.

Provjerite popuste koji vas očekuju u City Centeru one West, East i Split.

INSPIRIRAJTE SE

Postanite model i osvojite vrijedne nagrade!

Očaravajući modeli za dugo ljeto

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići