Boja inteligencije

Jedna je od tri osnovne boje, plava, povezana je s inteligencijom te se oduvijek koristila u umjetnosti, dok se za bojenje odjeće u Europi dobivala od biljke Ísatis tinctória koju su od 1828. godine zamijenile sintetičke boje

Mnogi slikari, poput primjerice Pierrea-Augustea Renoira i Vincenta van Gogha na svojim su je slikama koristili za stvaranje raspoloženja i emocija. Ona simbolizira harmoniju, vjernost, povjerenje, beskonačnost, hladnoću, a po izboru gotovo polovice ispitanih muškaraca i žena upravo plava im je omiljena boja. Stoga nije ni čudo da je i dizajneri nerijetko koriste u svojim kolekcijama. Tako je i nova sezona započela u plavom tonu!

Ova smirujuća i hladna boja našla se na brojnim odjevnim predmetima i naravno statement modnim dodacima, poput iPoda. Klasični krojevi kaputa, trendi haljine, ali i motociklističke jakne također su poprimili plavi look. Ovoj nijansi nisu odoljeli ni dizajneri donjeg rublja, koji predlažu ženstvene bodije od baršuna. A da bi sve bilo u pravom tonu, tu su salonke, šal i omiljene torbice. Najbolji modni partner plavoj boji je crna te zajedno slove kao top kombinacija.

Carpisa
114,50 kn
Tommy Hilfiger
Peek&Cloppenburg
1.390 kn
Yamamay
499 kn
Moje Cipele
125 kn
Carpisa
19,90 kn
Mango
249,90 kn
Apple iPod touch, 32 GB
iSTYLE
2.504,21 kn
Bershka
129,90 kn
Family - Intertekstil Stanić
287,92 kn
H&M
199 kn
Kiehl's
Midnight Recovery Concentrate
305 kn
Mango
79,90 kn

Foto: Mango i press

INSPIRIRAJTE SE

Priča o čizmi

STYLISH NA SKIJAŠKOJ STAZI

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići