Neupitna ženstvenost

Sandale visokih potpetica s tankim remenčićima koji obavijaju nogu zasigurno su jedan od najženstvenijih modnih komada

Stoga im se iz sezone u sezonu uvijek rado vraćamo kombinirajući ih uz lepršave i seksi haljine, koje su im jedan od najboljih partnera. No, odlično će izgledati i uz hlače, naročito one nešto kraćih nogavica, uz koje će ove sandale potpuno doći do izražaja. A kako svaka nova sezona ima svoje inačice, tako će ovu obilježiti modeli tupog vrha, koji je apsolutni modni hit. Što se pak potpetica tiče, ne možete pogriješiti jer se u jednakoj mjeri traže one ekstra tanke, baš kao i one dijametralno suprotne, odnosno široke. Ono što nas posebno veseli je raspon boja, koji sada nema granica.

Nježna ružičasta nijansa idealna je za romantične kombinacije ili pak ako strogim linijama poput odijela želite dati snažan dojam ženstvenosti.

DeeZee, CCC, 179 kn

Lakirano izdanje uvijek izgleda jako chic, naročito kad dolazi u osvježavajućoj žutoj boji, koja će svaki outfit učiniti specifičnim.

Graceland, Deichmann, 149 kn

Izrazito seksi look postići ćete uz pomoć sandala s mnoštvom remenčića i kopčica koje upotpunjuju vrtoglavovisoke potpetice, ali i zatvarač na stražnjem dijelu.

Guess, Accessorise Store, 1269 kn

Kroko uzorak dio je najpoželjnijih tekstura modnih dodataka, a najnoviji trendovi sada nalažu neuobičajenu ružičastu boju i kockaste potpetice.

Stradivarius, 179,90 kn

Sandale u metalik varijanti vrlo su otmjen izbor čiji inovativan dizajn sadrži pročišćene forme i supermoderne, široke potpetice.

Zara, 199,90 kn

Još jedan neodoljiv model načinjen od kroko kože ima lak sjaj i atraktivnu tamnoljubičastu nijansu s modernim elementima, stupastim potpeticama i tupim vrhom.

Mango, 249,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Nadahnuto sportom

Modni trikovi

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići