Pogled ispod okvira

Stylish okviri važan su dio svakog outfita i sada je pravo vrijeme da nabavite one najzanimljivije i to uz 25 % popusta

Naime samo ovog petka, 17. svibnja u Optici Anda u City Centeru one očekuje vas ekskluzivni shopping s popustima na cjelokupan asortiman. Izdvojili smo top pet artikala koji će vaš stil dovesti u središte modne pozornosti. Predimenzionirani okviri i dalje su u fokusu, a osim upečatljive futurističke note, nose i snažan glamurozan štih.

Gucci, 2790 kn

Vječni avijatičarski modeli sada dolaze u luksuznoj varijanti, optočenoj sitnim blještavim kamenčićima.

Michael Kors, 2060 kn

Neodoljiv retro dizajn s inovativnim elementima obilježit će novu sezonu, koja voli i mačkaste oblike sunčanih naočala.

Vogue, 820 kn

Zanimljivi nepravilni oblici okvira također su jedan od najnovijih modnih krikova, a kao stvorene su za suvremene i otkačene lookove.

Ray-Ban, 1200 kn

Sportska elegancija je i dalje na cijeni pa su tako u prvi plan došle i naočale koje koketiraju upravo sa zadanim stilom te se dobro uklapaju uz urbane, poslovne kombinacije, baš kao i uz one trendi, casual varijante.

Police, 1530 kn

INSPIRIRAJTE SE

Za stylish pogled 25% popusta na sve!

Kozmetičke poslastice

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići