Samo je jedan kućni ogrtač

Najudobniji odjevni predmet, poznat kao kućni ogrtač, šlafrok ili kućna haljina namijenjen je samo za uživanje kod kuće ili pak u luksuznim hotelima i njihovim spa centrima

Vrlo često mogli smo ga vidjeti i u filmovima, možda najviše u zlatno doba Hollywooda kada su najpopularniji bili oni svileni. Žene su nosile prekrasne dugačke kućne haljine, najčešće u bež ili bijeloj nijansi, dok su muškarci kućne ogrtače s dezenom nosili preko odjeće, uglavnom preko košulje koju su nerijetko upotpunili maramom.

Uz svilene modele, najčešće varijante su bile i kućni ogrtači od mekog frotira, koji su se nosili nakon kupanja ili tuširanja te su imali funkciju odjeće od kupaonice do kreveta.

Danas se mogu pronaći sve vrste ovog praktičnog odjevnog predmeta, od luksuznih svilenih svih duljina preko tankih pamučnih, udobnih frotirnih pa sve do onih najmekših i najtoplijih od umjetnih materijala, flisa i mikrovlakana koji djeluju poput mekih i laganih bundi. Iako najčešće nemamo vremena, dobro je s vremena na vrijeme imati vlastiti ritual, poput kupanja u mirisnim kupkama uz svijeće, a nakon toga ogrnuti se u udobni ogrtač, leći na kauč, popiti ukusni čaj i uživati uz dobru knjigu, muziku ili film.

Ako još uvijek nemate pravi ogrtač, mi vam donosimo nekoliko aktualnih modela pa odaberite najbolji za sebe… Naime, nije loše poput Danaca, koji su proglašeni najsretnijim narodom, uvesti hygge koncept uživanja u malim stvarima. Dakle, osim rituala poput ovog, provedite vrijeme s osobama koje volite, uživajte u dobroj hrani, priuštite si nešto što si već dugo želite i uživajte u opuštajućim trenucima…

H&M, 179 kn

Oysho, 199,90 kn

Palmers, 607 kn

C&A, 179 kn

Palmers, 607 kn

H&M, 149 kn

Yamamay, 223,30 kn

C&A, 179 kn

 

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

A sada teretana!

Romantični vikend u planinama

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići