Njegov modni izbor

Ležeran, a opet besprijekoran stil podrazumijeva niz detalja koji pristaju njegovoj osobnosti. Iako muškarci najradije biraju nijanse poput plave, crne i sive, boja konjaka jedna je od najpoželjnijih za muškarce

Osim što je sinonim za ležernu eleganciju, komadi u ovoj nijansi daju poseban i neodoljiv šarm. Jedan od najupečatljivijih komada je kaput, koji možete kombinirati uz sivu košulju i smeđe detalje. Kako biste postigli što ležerniji look birajte gležnjače, a kao točku na i navucite smeđe rukavice obrubljene svjetlijom nijansom konjaka.

 

Kaput, Massimo Dutti, 1.995 kn; rukavice, Galileo, 259 kn; košulja, Galileo, 459 kn; kravata, Galileo, 143 kn; remen, Galileo, 349 kn; gležnjače Gant, 5 STAR Store, 1.295 kn; rokovnik, Müller, 49,90 kn; Jadranski šampon, Aromatica, 25,50 kn

 

Također, da biste postigli atraktivan casual look možete se poigrati popularnom pilotskom jaknom podstavljenom krznom, koja je jedan od statement komada sezone te dodacima u boji konjaka. Birajte gležnjače nadahnute vojničkim čizmama, klasičan remen, glomazan ručni sat i kožnu narukvicu u istoj boji, a sve začinite rebrastom zimskom kapom i smeđim okvirima naočala i neodoljivi šarmer je tu!

 

Naočale Hugo Boss, Optotim, 1.520 kn; jakna, Zara, 599,90 kn; kapa, Pull&Bear, 79,90 kn; sat Armani Exchange, Endi centar, 1.510 kn; narukvica Fossil, Krona, 350 kn; mlinac za papar Fackelmann, Müller, 99,90 kn; gležnjače, Ecco, 1.500 kn; remen, s.Oliver, 239 kn; košulja, Jeordies, 469,90 kn

 

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Mix&Match by Robert Sever

Knjige koje će vam uljepšati prosinac

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići