Njezin i njegov poslovni look

Kako se srediti za ured po ljetnim vrućinama?

Ako vam nije zadan dress code, možete uživati u brojnim laganim kombinacijama. Za žene je ljeti uvijek idealan izbor haljina, a najpraktičnija, ali i najmodernija je ona u formi košulje. Još ako na sebi nosi prugice, pretvorit će vas u vodeću trendsetericu. U ovoj varijanti obujte sandale u neutralnoj boji kože s umjerenom visinom potpetice, a kao detalje koristite ženstvenu maramu, decentni prsten i sportsku varijantu ručnog sata. Torbicu uskladite sa sandalama i ne zaboravite na kap omiljenog parfema.

Prsten, Zaks, 230 kn; parfem Hugo Boss Top Secret Woman 30 ml, dm, 479,90 kn; torba Tommy Hilfiger, Maras, 779 kn; haljina, Marella, 1845 kn; marama, Mango, 169,90 kn; ručni sat Tommy Hilfiger, Krona, 1490 kn; sandale, Nine West, 629 kn

Muško poslovno ljeto obilježit će ugodne lanene i platnene košulje, klasične hlače od odijela na crtu, ali i ležerne mokasine, koje u trendi varijanti mogu biti prepletene i ukrašene kićankama. Naravno, obvezna je i torba, a najpopularnije su one u hibridnoj formi aktovke i sportske torbe. Za još bolji dojam stavite omiljeni miris, a na zapešće masivan ručnik sat. Ljetni look zahtijeva i sunčane naočale, po mogućnosti inačicu onih avijatičarskih i to u suvremenom izdanju.

Sunčane naočale Tom Ford, Ghetaldus Optika, 2429,10 kn; hlače, Zara, 299,90 kn; košulja, Esprit, 399 kn; torba, Carpisa, 529 kn; parfem Pacco Rabanne Invictus 50 ml, Douglas, 459 kn; cipele, Aldo, 699 kn; ručni sat Michael Kors, Watch Centar, 2245 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Omiljeni modeli cipela

Nijansa savršenstva

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići