Nježna romantika

Prekrasni modeli u pastelnim nijansama, upotpunjeni najčešće cvjetnim motivima, novi su modni hit koji zagovara suvremenu romantiku

Naime, moderni krojevi sada su dobili novo lice koje pokazuje zadani stilski pravac. Pa su tako primjerice klasične hlače od odijela oslikane floralnim motivima, dok su torbice procvale u formi cvjetnih aplikacija.

Lepršava haljina naglašenog struka ima preklopnu formu u gornjem dijelu te asimetričan rub ukrašen volanom. Ovu nježnu puderastu kreaciju nosite uz isto takve sandale i torbicu neutralne nijanse.

Haljina, H&M, 149 kn

Donje rublje također nosi romantične elemente i zadane pastelne boje, cvjetni dezen i nježnu čipkastu teksturu.

Grudnjak, C&A, 99,90 kn

Gaćice, C&A, 59,90 kn

Raskošna maxi haljina s upečatljivim printom kao iz rajskog vrta osim struka naglašenog mašom, ima i plisirane dijelove za još romantičniji dojam.

Haljina, Marella, 2745 kn

Malena torbica oduševit će brojne fashionisice sklone ovom stilu, jer njenu klasičnu formu ukrašavaju raznovrsne cvjetne aplikacije dodatno upotpunjene zakovicama.

Torba, Nine West, 499 kn

Slijediti trendove i u okvirima poslovnog looka lako je uz ove hlače, čiji klasični kroj krasi popularan i efektan print.

Hlače Marc Cain, Peek&Cloopenburg, 1499 kn

Želite li još više naglasiti svoju nježnu stranu, u kombinacijama koristite i nakit. Pa tako outfit upotpunite ogrlicom koja kao privjesak nosi malenog leptira.

Ogrlica, Swarovski, 749 kn

View this post on Instagram

Stepping into Spring with @dior ?

A post shared by Jenny Cipoletti (@margoandme) on

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Milenijska boja

Statement naušnice

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići