Nova definicija muževnosti

Sada već kultni miris Armani Code predstavljen je još 2004. godine i ubrzo je postao sinonim za samopouzdanje, karizmu i magnetnu mušku privlačnost

Ove godine mirisna legenda zavođenja dobila je novog člana – Armani Code Absolu. Ovaj odvažan orijentalni miris od prvijenca razlikuju naglašenije i toplije bazne note te predstavlja savršeno uravnotežen spoj iskričave svježine, nezaboravne elegancije i muževne senzualnosti.

Potpisuje ga Antoine Maisondieu (Givaudan) koji je i ovoga puta uspio kreirati zavodljivo remek-djelo u formi složene i vibrantne mirisne priče s naglašenom senzualnošću. Srce mirisa krije originalnost narančina cvijeta, muškatnog oraščića i sjemenki mrkve uz notu zrna tonke i akorda ruma. Ova kombinacija začinjena je iskričavim notama zelene mandarine i jabuke, koje su prožete daškom brušene kože i vanilije.

Novo zaštito lice Armani Code mirisa je Ryan Reynolds, glumačka zvijezda i producent nominiran za nagradu Golden Globe za film ‘Deadpool’ i jedan od najtalentiranijih glumaca današnjice. „Kao simbol modernog, potpuno ispunjenog muškarca, Ryan Reynolds savršeno utjelovljuje suvremenu senzualnost Armani Code muškarca: zrači karizmom, vjeran je sebi, krasi ga urođeni smisao za stil i posjeduje baš pravu dozu ironije“, ističe dizajner Giorgio Armani.

Prepoznatljivu eleganciju bočice krasi profinjena jednostavnost linija s Armanijevim potpisom, dok su naglašenije staklene površine ukrašene skupocjenim zlatom, simbolom luksuza.
Armanijev monogram utisnut je u crni lakirani čep, a oko bočice je svezana izvezena crna traka koja neodoljivo nalikuje svečanom pojasu na muškim odijelima.

Giorgio Armani, Armani Code Absolu, Müller, 30 ml, 439,90 kn; 60 ml, 626,90 ml; 110 ml, 826,90 kn

Uz novi Armani Code Absolu, linija Armani Code sada sadrži četiri muška mirisa – Armani Code, Armani Code Colonia i Armani Code Profumo.

Foto: Giorgio Armani press

INSPIRIRAJTE SE

Blistavost za svaku kožu

Muževan miris kreativnosti

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići