Nova šifra mirisne ovisnosti

Zanimljiv novitet dolazi nam iz kultne kuće. Naime, YSL je predstavio novo pakiranje mirisa Black Opium u obliku olovke za sve one koji su uvijek u pokretu

No to nije sve, novo zaštitno lice kampanje za nove generacije obožavatelja Black Opiuma je glumica Zoë Kravitz, koja je baš kao i miris istinska ikona. Njen cool stav it djevojke utjelovljuje neovisnu, karizmatičnu, snažnu osobu koja je uvijek u središtu pozornosti te izaziva divljenje gdje god da se pojavi, baš kao i Black Opium. Naime, Zoë donosi dašak nove energije u svijet ovog senzualnog, opojnog mirisa koji prkosi pravilima. Praktično novo pakiranje u obliku olovke predstavlja jedan klik za navalu adrenalina. Black Opium Click&Go novi je nezaobilazni proizvod za cool djevojke u pokretu. Njegova inovativna formula sadrži elektrizirajuću svježinu crne kave u kombinaciji sa ženstvenim notama bijelih cvjetova. Ovaj senzualan i opojan kontrast dolazi u gelastoj teksturi koja ostavlja zavodljiv puderasti finiš na koži.

Miris dovoljan za čak 200 nanošenja tako će uvijek biti uz vas (torbici, džepu) za diskretno nanošenje iz crne olovke šljokičaste teksture. Njen precizan aplikator omogućuje nanošenje idealne količine mirisa, budeći osjetila. Mirisna olovka točka je na ‘i’ prije noćnog izlaska zahvaljujući novom neodoljivom način nanošenja parfema u samo jednom kliku!

Miris u olovci YSL Black Opium Click&Go 2,5 ml, Douglas, 225 kn

U novoj kampanji, Zoë odiše senzualnošću kojoj je nemoguće odoljeti, a raskošnom ljepotom i ležernim stavom potiče pravu navalu adrenalina – savršeni nastavak priče o Black Opiumu. Kampanju potpisuje fotograf i redatelj Jonas Lindstroem, poznat po odvažnim vizualnim uradcima koji odišu cool stavom.

Parfem YSL Black Opium, Douglas, 30 ml, 399 kn; 50 ml, 649 kn; 90 ml, 835 kn

Foto: YSL press

INSPIRIRAJTE SE

Samo za tvoje oči

Novi mirisni kod

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići