Nove knjige pune optimizma

Složit ćete se s nama da pozitive nikad dosta, a u knjiškim prijedlozima Branka Matijaševića je ne manjka

Ušli smo u mjesec koji, prema svom kraju, označava službeni početak ljeta. Čini se da nas očekuje sve ljepše vrijeme i optimizam se polako vratio, dovoljno je okrenuti se oko sebe. U knjižarama je naš Branko Matijašević pronašao nekoliko novih naslova koji nude lijepe osjećaje i dobre vibracije.

Počelo je tajnom – Jill Mansell

Za ovu je knjigu popularna Sophie Kinsella rekla da je “poput malene eksplozije sunca – nadahnjujuća, dirljiva, a nadasve ispunjava veseljem.” Ipak, priča ne započinje veselo. Lainey je izgubila sve. Srećom, jedna sitna laž pomaže joj da dobije posao iz snova.

Uskoro počinje živjeti u divnoj kući uz more, tjerati opsesivne obožavatelje jednoga glumca u mirovini i pomagati njegovoj šarmantnoj, ali kaotičnoj obitelji. Posao je svakako vrijedan čuvanja tajne. Iako Lainey ne traži ljubav, Seth, glumčev unuk, stvarno je privlačan. Kemija raste, a njihova je povezanost očita. No kako bi reagirao kad bi saznao da prema njemu nije bila iskrena? Tisak media, 39,90 kn

Dobre vibracije, dobar život – Vex King

U ovom svjetskom bestseleru Vex King, istinski guru nove generacije čiji je profil na Instagramu pokrenuo svojevrsnu duhovnu revoluciju, donosi odgovore na mnoga životna pitanja. Vex je i sâm prevladao brojne nedaće i postao izvor nade za stotine tisuća ljudi. A sada svoje osobno iskustvo i intuitivnu mudrost dijeli sa svima nama.

Pokazuje nam kako možemo nadvladati toksičnu energiju i odrediti svoje prioritete za bolji život. Ali i ostvariti svoje ciljeve korištenjem provjerenih tehnika i razvijati pozitivne životne navike. Uključujući svjesnost o sadašnjem trenutku i meditaciju možemo promijeniti svoja uvjerenja kako bismo omogućili novim prilikama da uđu u naš život, nadvladati strah i uskladiti se s Univerzumom. Kao što vidite, prilično optimistično. Hoću knjigu, 109 kn

Tajanstvena sestra – Lucinda Riley

„Tajanstvena sestra“ sedmi je nastavak u epskom serijalu Lucinde Riley, prodanom u više milijuna primjeraka. Obiteljski odvjetnik konačno ima dobru vijest za sestre D’Apliese: potrazi za tajanstvenom sedmom sestrom nazire se kraj. Na to upućuju adresa na Novome Zelandu i smaragdni prsten u obliku zvijezde.

Tako započinje napeta utrka diljem svijeta. Od Australije preko Kanade, Engleske i Francuske. Pa sve do Irske u kojoj će sestre zajedničkim snagama tragati za Merry McDougal. Ženom čiji prsten možda potvrđuje tko je tajanstvena sedma sestra koju je njihov otac desetljećima uzaludno tražio. No možda ona ne želi da je pronađu. Hoću knjigu, 149 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Nešto kao “baklava” s višnjama

Zanimaju vas novi hit-naslovi u knjižarama?

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići