Novi bestseleri u knjižarama

Veljača nam je donijela brojne hitove, a ovo su neki od njih

U izdavaštvu postoje ciklusi, kao i svugdje u prirodi. Knjige imaju svoje trenutke cvata koji polako počinju u veljači. Stoga oni koji vole dobro štivo znaju da je upravo završetak ovog mjeseca idealan za upuštanje u avanturu ovogodišnjeg čitanja jer noviteta ne nedostaje. Malo smo preletjeli policama knjižara i odabrali najzanimljivije naslove.

SVE ŠTO SMO IKAD ŽELJELI – Emily Giffyn (ljubavni roman)

Kao jedna od najcjenjenijih autorica chick-lita, Emily Giffyn ima vojsku obožavatelja koji spremno čekaju svaku novu knjigu. No autorice ovog žanra sazrijevaju i pišu malo drugačije romane nego prije. Tako „Sve što smo ikad željeli” donosi nemoguću dilemu koja će čitatelja natjerati da razmisli o ljubavi i odanosti.

Troje vrlo različitih ljudi morat će birati između svojih obitelji i svojih najdubljih uvjerenja. Usred laži, skandala i kontroverzija, Tom, Nina i Lyla nekako se nađu na istoj strani i moraju preispitati svoje odnose prema drugima i samima sebi te pronaći hrabrost da počnu živjeti u skladu sa svojim najdubljim vrijednostima. Hoću knjigu, 99 kn

SMRT GOSPOĐE WESTAWAY – Ruth Ware (kriminalistički roman)

Ruth Ware napisala je još jedan napeti, nepredvidivi triler koji nećete moći ispustiti iz ruku. No oni koji su upoznati s radom autorice, znaju da ona nudi i mnogo više od samog trilera. Budući da ne piše serijale kao mnogi drugi autori u žanru, svaka je njezina knjiga novi doživljaj koji spretno usklađuje teme kriminala, obiteljske drame i dramatičnog trilera.

Radi se o romanu u kojem žena duboko u dugovima shvati da bi se mogla domoći ostavštine. Jedini, i ne baš zanemariv, problem jest što joj ne pripada. Hoću knjigu, 99 kn

REDOVNIK KOJI JE PRODAO SVOJ FERRARI – Robin Sharma (self-help)

Nova stara knjiga. Hm, kako to? Radi se, naime, o novom izdanju velikog hita Robina Sharme, autora koji je krajem prošle godine zaiskrio svojim „Budnima u 5”.

Ovaj se roman, iako zapravo vodič za uspjeh i sreću, vrti oko života dvojice odvjetnika i starih prijatelja. Jedan se od njih nađe u velikim zdravstvenim teškoćama pa odluči napraviti veliki zaokret putovanjem u tajnoviti himalajski hram. Kad se nakon nekoliko godina istraživanja svojeg unutarnjeg svijeta vrati u civilizaciju, potpuno je promijenjen čovjek – mlađi, sretniji i prepun energije. Hoću knjigu, 129 kn

A ŠTO S OTPADOM – Jess French (dječja knjiga)

Želimo li učiniti nešto dobro za naš planet, jedna od ključnih stvari je svakako obrazovanje djece kako bi već od malih nogu usvojila disciplinu i ljubav prema Zemlji. Ova ekološka slikovnica naučit će mlade ekologe kako naša djelovanja utječu na planet. Otkrit će šokantne činjenice o otpadu koji proizvodimo i kamo on odlazi. No osim što zagađujemo, činimo i dobre stvari.

Uz ovu knjigu klinci će otkriti aktualne planove spašavanja mora, programe raznih država koji već sada imaju pozitivan učinak i kako otpad može biti pretvoren u nešto korisno. I najmanja promjena pomaže našem planetu! Hoću knjigu, 109 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Slavimo ljubav riječima

Dječačke priče koje inspiriraju

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići