Novi look legende

Kolekcija kozmetičkog giganta YSL-a Vernis à Lèvres donosi nam tekući hit – sjajilo, lip stain i postojani ruž za usne u jednom proizvodu

Nova ikona dekorativne kozmetike – YSL Beauté Vernis à Lèvres, odnosno zavodljivo sjajilo, lip stain i ruž za usne u jednom proizvodu, lansiran je 2012. godine.

Danas se pak reinterpretacija ovog globalnog beauty hita vraća na top liste popularnosti. Tako je izvorna formula nove generacije u ovom izdanju obogaćena jedinstvenom emulzijom za postojanost boja Lifeproof Colour Emulsion.

Čestice vode isparavaju iz formule, a kapljice ulja stvaraju postojani sloj intenzivno sjajne boje, naglašavajući linije usana i čineći ih punijima. Usne su odmah nakon nanošenja okupane blistavom bojom uz prekrasan osjećaj ugode, bez ljepljivosti i masnog sjaja.

A u novoj kolekciji mogu se pronaći četiri nove varijante Vernis à Lèvres Pop Water koje usne obavijaju bojom prožetom prozirnim sjajem te pet zavodljivih Classic Vernis à Lèvres nijansi. Uz ove neodoljive novitete, paleta sadrži čak 38 intenzivnih nijansi, među kojima ćete sigurno pronaći onu idealnu za sebe!

Glavnu ulogu atraktivne kampanje preuzela je ambasadorica branda Staz Lindes. Model, fotografkinja i rock zvijezda, svojom je neobuzdanom strašću za glazbom i buntovničkim stilom dala poseban pečat jedinstvenom svijetu boja Vernis à Lèvres.

U čast povratka kultnog proizvoda za usne Vernis à Lèvres, redatelj Fabien Constant snimio je kratki film kao iznimno realistično iskustvo virtualne stvarnosti u formatu 360°, naravno sa Staz Lindes u glavnoj ulozi. U njemu seksepilna Staz nanosi omiljenu nijansu Vernis à Lèvres i pritom ostavlja neizbrisiv trag u svijetu ruževa za usne.

 

Dugotrajno sjajilo za usne
YSL Vernis à Lèvres Pop Water br. 217
Müller 279,90 kn
Dugotrajno sjajilo za usne
YSL Vernis à Lèvres Pop Water br. 218
Müller 279,90 kn
Dugotrajno sjajilo za usne
YSL Vernis à Lèvres Pop Water br. 219
Müller 279,90 kn
Dugotrajno sjajilo za usne
YSL Vernis à Lèvres Pop Water br. 220
Müller 279,90 kn
Dugotrajno sjajilo za usne
YSL Vernis à Lèvres br. 50
Müller 279,90 kn
Dugotrajno sjajilo za usne
YSL Vernis à Lèvres br. 46
Müller 279,90 kn
Dugotrajno sjajilo za usne
YSL Vernis à Lèvres br. 47
Müller 279,90 kn
Dugotrajno sjajilo za usne
YSL Vernis à Lèvres br. 48
Müller 279,90 kn
Dugotrajno sjajilo za usne
YSL Vernis à Lèvres br. 49
Müller 279,90 kn

 

Proizvodi su dostupni u trgovinama Müller i Douglas u City Centeru one West i City Centeru one Split, te u trgovini Müller u City Centeru one East.

Foto: YSL press

 

INSPIRIRAJTE SE

Lancôme slavi ružičastu

Hot metal trend

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići