Odijela – it stil

Bilo da se odlučite za lepršave pidžama komplete, koordinirane setove s decentnim printom ili predimenzionirana odijela u jarkim i pastelnim bojama, ove sezone u svoju garderobu obavezno uvrstite ovaj vodeći trend

Povratkom odijela na modni tron, u fokusu su opet i ležerni kompleti koji svojom lepršavom teksturom, ali i udobnošću neodoljivo podsjećaju na pidžame. Nosite ih u setu i to uz upečatljive torbice i udobnu obuću, kako bi sve bilo u stilu.


Košulja, 149 kn; hlače, 249 kn, sve H&M


Košulja, 319 kn; hlače, 319 kn, sve Vero Moda, Sportina

Koordinirani setovi najbolje izgledaju uz bijelu ili crnu nijansu, a osim kao cijelinu kombinirajte ih uz omiljene suknje i ženstvene bluze. Eleganciju naglasite visokim potpeticama i mini torbama te svakako odaberite uzorak i boju koji laskaju vašoj figuri.

Sako, 569,90 kn; hlače, 439,90 kn, sve Tiffany

 

Sako, 890 kn; hlače, 595 kn, sve Varteks

Odijela u boji vole majice s printom, a odlično izgledaju i uz tenisice. Isfurajte ih na suvremen i neformalan način. Ukrasite se nakitom, sunčanim naočalama u boji, a umjesto klasične torbe ponesite ruksak.

Sako, 459 kn; hlače, 279 kn, sve Springfield

Sako, 1059 kn; hlače, 689 kn, sve comma

Foto: Shutterstock i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Ruž kao novi accessories

Boja sunca

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići