30% na sve u Sport Visionu!

U petak 26. travnja, očekuje vas još jedan City Boutique s odličnim popustom u trgovini Sport Vision, stoga ne propustite posjetiti svoj omiljeni City Center one i uživati u shoppingu!

Opremite se vrhunskom sportskom opremom i dovedite se u formu do ljeta! Na popustu vas očekuju popularni brendovi tenisica, trenirki, tajica, sportskih torbi, opreme za vježbanje… Zavirite u naše izloge i unaprijed se inspirirajte za ovu genijalnu kupnju u Sport Visionu!

U poslijepodnevnim satima od shoppinga predahnite uz osvježavajuće napitke, a potom se prepustite vještim rukama fitness trenera koji će uz pomoć posebne vage ispitati početne parametre vašeg organizma i pripremiti vas za fitness putovanje. Tako će vam od 17 sati stručnjaci iz Nutrilife Centra stajati na raspolaganju u City Centeru one East, dok će u City Centeru one West na raspolaganju stajati stručnjaci iz GYMlaba.

Atraktivne tajice idealne su za fitness, trčanje, cycling. Kombinirajte ih uz majicu kraće forme i udobne tenisice sa zračnim jastucima. I torba neka bude u stilu – stylish u neutralnim nijansama, baš kao i jakna strukirane linije. U torbi obavezno ponesite i bocu s vodom.

Majica, Nike, 279 kn; boca za vodu, 49 kn; tenisice, Nike, 839 kn; jakna, adidas, 1149 kn; torba, Champion, 179 kn; tajice, Nike, 549 kn; sve Sport Vision

Muški sportski outfit također je zanimljiv i naglašen narančastim akcentom. Sastoji se od užeg donjeg dijela trenirke, efektne trobojne majice i gornjeg dijela trenirke s inačicom maskirnih šara. Upečatljiva torba u sivonarančastoj nijansi, odličan je kontrast tenisicama zanimljivog dizajna. Pri odabiru bočice, osim na izgled obratite pozornost i na praktičnost.

Torba, Lonsdale, 99 kn; donji dio trenirke, 459 kn; gornji dio trenirke, Champion, 529 kn; tenisice, Champion, 329 kn; majica, Umbro, 199 kn, boca za vodu, Nike, 89 kn; sve Sport Vision

Efektna trenirka u boji antracita s crno-bijelim elementima odlično će pristajati uz crnu majicu sa šarenim printom i platnenom torbom valjkaste forme. Da bi sve bilo još atraktivnije, ovom outfitu dodajte što laganije, šarene tenisice i pink bočicu.

Torba, Champion, 179 kn; tenisice, adidas, 1099 kn; majica, Champion, 199 kn; gornji dio trenirke, Lotto, 279 kn; boca za vodu, Nike, 49 kn; sve Sport Vision

Zanimljiv muški look podrazumijeva upečatljivu kombinaciju boja. Tako crno-bijeli spoj začinite crvenom nijansom. Uz donji dio trenirke kombinirajte udobnu pamučnu majicu s natpisom, a sve upotpunite trobojnim gornjim dijelom trenirke. Za cool sportski izgled upotrijebite crvenu šiltericu, tenisice s crvenim potplatom i veliku torbu ukrašenu natpisom.

Šilterica, Nike, 149 kn; boca za vodu, Nike, 49 kn; torba, Nike, 549 kn; majica, Champion, 179 kn; donji dio trenirke, Nike, 499 kn; gornji dio trenirke, Nike, 599 kn; tenisice, adidas, 699 kn; sve Sport Vision

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Pravila vodećih fashionistica

Eklektična nijansa

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići