ODVAŽNA ZA NAJLUĐU NOĆ U GODINI

Sada je pravo vrijeme da pretjerate s makupom! Ako ste za novogodišnji party htjeli i crvene usne i smokey eyes, samo naprijed. Začinite look s malo zlatnog sjaja ili šljokica i očarajte sve oko sebe

Birajte klasiku, ali ujedno budite i odvažne! Vaši omiljeni makeup trendovi u novogodišnjoj noći idu ruku pod ruku, stoga izaberite omiljeni crveni ruž, a oči naglasite tamnim sjenilom u sivim ili crnim tonovima, a u kutove dodajte malo zlatnog sjaja kako bi vaše oči izgledale posebno izazovno na fotografijama.

Prilikom odabira ruža pazite na podton, hladnije nijanse savršeno će pristajati uz svjetliju put, dok tamnoputije dame trebaju birati toplije tonove. Također, pri odabiru sjenila birajte one s metalik odsjajem kako biste izbjegli rakun look. A ako želite poseban twist, odlučite se za zlatnu maskaru ili pak efektne umjetne trepavice i sigurno nećete proći nezamijećeno.

Max Factor, dm
49,90 kn
Max Factor, dm
99,90 kn
Myssln, Müller
62,50 kn
NYX Professional Makeup
69,90 kn
Trend IT UP, dm
22,90 kn
YSL, Douglas parfumerije
775 kn
YSL, Müller
269 kn

INSPIRIRAJTE SE

Kultni makeup

Metalizirane teksture

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići