Omiljeni detalj na sniženju

Sunčane naočale multifunkcionalan su dodatak koji obožavamo

Bilo ljeto ili zima, sunčane su naočale sastavni dio naših svakodnevnih kombinacija. Za sunčanih dana kao zaštita, a uvijek kao stilski pečat koji čini razliku. A kako na raspolaganju uvijek volimo imati više različitih modela, ljetna sniženja idealan su trenutak da ih ulovimo po nižim cijenama. Na linkovima saznajte kakvi vas popusti očekuju u City Centeru one East, West i Split, a u nastavku na koje modele valja baciti oko.

Retro okviri uvijek su dobra ideja. Jednostavni i klasična dizajna, savršeno se uklapaju u gotovo svaki outfit. Posebno ako odaberete one u crnom izdanju. Međutim, mi ćemo fokus ipak staviti na primjetne varijante koji će osigurati komplimente. Bordo-zlatna kombinacija nepogrešiv je izbor kad se želite istaknuti u masi. A okviri u boji kornjačevine donijet će dozu geek chica u svaki outfit.

Dior, Optika Optotim, 2176 kn

H&M, 25 kn

Mini okviri vladaju trendovima već nekoliko sezona i ne čini se da će tako skoro s njega biti svrgnuti. Zato su sezonska sniženja pravo vrijeme za nadopunu kolekcije. Četvrtasti, mačkasti ili pak okrugli, sasvim je svejedno jer svi izgledaju nevjerojatno cool. Pogotovo kad dolaze u zanimljivim bojama.

Mango, 99,90 kn

C&A, 35 kn

Za sve dame koje se vole isticati izdvojili smo dvije statement poslastice. Klasičan retro okvir u spoju bijele i zelenih tonova bit će pun pogodak za svakodnevne outfite. Istovremeno basic, ali i upečatljive, neće proći nezamijećeno gdje god ih nosile. Ako pak volite netipične dodatke koji osiguravaju isticanje iz mase, oduševit će vas srcoliki okviri u nijansama crvene s efektnim cirkonima. Primjetan i razigran, bit će naglasni komad svakog outfita.

Max&Co., Ghetaldus optika, 722,80 kn

Aldo, 196 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Ključni ljetni komadi by Stazisweets

Boho elegancija

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići