Opijeni ljubavlju

Iznimno senzualan i opojan, YSL Mon Paris Eau de Toilette nastao je kao jednostavan i profinjen koncept jedinstvene kombinacije čak tri vizije ljubavi

Ovaj nov i prozračan miris djelo je troje parfumera koji su kreirali i njegovog prethodnika, Mon Paris Eau de Parfum – Oliviera Crespa, Dore Baghriche i Harryja Fremonta. A sada je, baš kao i kod najstrastvenijih ljubavnih veza, vrijeme za novu razinu, uzvišenu ljubav utjelovljenu u mirisu Mon Paris Eau de Toilette.

Njegove gornje note bergamota, maline i kupine su intrigantne, zagonetne i uzbudljive, dok raskošno srce mirisa krije senzualni maksimum bijelog jasmina te tuberozu i bijeli akord cvijeta božura uz naglasak nota narančina cvijeta. Neodoljiv ljubavni akord čine drvenasta senzualnost pačulija, mošus i amrox.

Otmjenu bočicu načinjenu od višeslojnog stakla krasi klasična leptir mašna u nešto profinjenijem izdanju, upotpunjena točkicama, koje simboliziraju razigranu ženstvenost. Iznimno senzualna, ova bočica je kao moment kada muškarac u prohladnoj noći ogrne ženu svojim sakoom…

Kampanja se odvija na pariškim krovovima, gdje se opijeni ljubavlju u prvom planu nalaze kanadski model Crista Cober i Parižanin Jeremie Laheurte, zvijezda filma La Vie d’Adèle (Plava je najtoplija boja).

YSL Mon Paris Eau de Toilette, Müller, 30 ml 374,90 kn; 50 ml 574,90 kn; 90 ml 748,90 kn

Foto: YSL press

INSPIRIRAJTE SE

Cruise make-up kolekcija

Bezvremenska linija mirisa

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići