Opremite klince na sniženjima

Najmlađim članovima uvijek nešto nedostaje

Svaki roditelj ima osjećaj da, ma koliko odjeće djeca imala, njihov ormar nikad nije dovoljno opremljen. Pritom ne mislimo na onu klasičnu žensku muku punog ormara bez ičega za odjenuti. Kod djece je baš svaki odjevni komad u tjednoj rotaciji. Međutim, više je obroka koji pronađu put do majice i hlača nego onih koji sigurno putuju od tanjura do usta, a poderotine i povremene blatne mrlje ne trebamo ni spominjati! Osim toga, čini se da današnja djeca na tjednoj bazi narastu barem nekoliko centimetara. Uzmemo li sve to u obzir i još nadodamo nedostatak vremena za pranje, sušenje i peglanje odjeće, dolazimo do potpuno praznog ormara već i prije vikenda. Upravo bi zato, za nadopunu svega što ste primijetili da nemaju u dovoljnoj količini, dobro bilo iskoristiti sezonska sniženja.

Prije shoppinga svakako provjerite koji vas sve popusti očekuju u vašem City Centeru one East, West i Split.

Donji dijelovi trenirki su osnova dječje garderobe, neovisno o tome je li riječ o djevojčici ili dječaku. Ti su komadi gotovo konstantno na shopping listi svake obitelji s djecom i vjerujemo da ste svojim najmlađima sigurno već priskrbili pokoji komad sa sniženja. No, odjeću za posebnije prigode, kada se trebaju malo dotjerati, većina često smetne s uma. Tako se nerijetko dogodi da onih nekoliko komada koje čuvate na dnu ormara djeca prerastu prije negoli dobiju priliku za nošenje. Stoga ne bi bilo naodmet da za svoju djevojčicu ulovite suknjicu, haljinicu ili hlače na sniženjima i tako osigurate da u nadolazećem razdoblju ima odjevnu varijantu za bilo koju prigodu. Osim toga, dobro je u pričuvi imati i barem jedan kardigan koji će moći nositi i u rano proljeće umjesto lagane jakne.

C&A, prije 22,99 € (173,22 kn) sada 160,09 € (121,25 kn)

H&M, prije 7,99 € (60,20 kn) sada 6,99 € (52,67 kn)

United Colors of Benetton, prije 86,14 € (649 kn) sada 60,30 € (454,30 kn)

Za razliku od djevojčica, većini dječaka traperice su onaj profinjeniji odjevni komad koji nose u posebnim prigodama. Iako biste vi, kao roditelji, voljeli da ih nose i češće, njima je udobnost na prvome mjestu, pa se nerijetko dogodi da tek pred odlazak nekamo shvatite da su im sve one traperice u rezervi postale prekratke. Kad je o gornjim dijelovima trenirki riječ, u ormarima dječaka vlada potpuno drugačija situacija. Njih nikad nemaju dovoljno, a nose ih uz sve i posvud. Stoga bi bilo dobro da u kolekciji imaju i jednu varijantu koja pristaje uz traperice za ležeran, a sređen izgled, kao idealan kompromis između onoga što oni žele nositi i onoga u čemu biste ih vi voljeli vidjeti. U dječjoj garderobi, međutim, ima jedan komad koji je univerzalno problematičan, i kod djevojčica i kod dječaka. To su zimske jakne koje uvijek pronađu način da od listopada do siječnja magično postanu prekratke i preuske. Stoga ne zaboravite iskoristiti sniženja za još jednu, barem za broj veću, jaknu.

Mango, prije 22,55 € (169,90 kn) sada 12,99 € (97,87 kn)

H&M, prije 19,99 € (150,61 kn) sada 9,99 € (75,27 kn)

C&A, prije 45,99 € (346,51 kn) sada 32,19 € (242,54 kn)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Hit zimski modeli za obožavatelje tenisica

Knjige koje jednostavno morate pročitati

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići