Osvoji cool ruksak

Popularni španjolski brend Desigual i City Center one daruju originalne ruksake u četiri različite boje koje odgovaraju baš vašem tipu osobnosti!

Uključite se u nagradni natječaj na Facebook stranici City Centera one Zagreb koji traje do 12. svibnja i osvojite vrijednu nagradu poznatog branda. Naime, svaka od boja savršeno će se uklopiti u jedan tip osobnosti, stoga saznajte koji od njih bi najbolje odgovarao vama, u komentarima ispod Facebook objave objasnite zašto je vaš izbor pao na određenu boju i možda vam se sreća osmjehne. Osvojiti možete jednu od četiri boje: žutu, zelenu, plavu i pink – a ukupno biramo četiri dobitnika! Ne propustite svratiti u Desigual trgovinu u City Centeru one West i otkriti još neodoljivih komada iz nove kolekcije.

Žuti ruksak idealan je za kreativce koji vole naglasiti svoju originalnost. Karakteriziraju ih vedra narav i prijateljski pristup. Ova boja također se povezuje sa srećom, energijom i intelektom. Specifična je po tome što stimulira dobro raspoloženje pa je ruksak u žutoj boji odličan odabir. Najbolje se ističe u spoju s crnom nijansom, tako da je ova kontrastna kombinacija idealna. Boja sunca, kako je često nazivaju, jako je dobra za privlačenje pozornosti pa se nerijetko koristi za isticanje najvažnijih elemenata, bilo u odjevnom ili pak smislu produkt dizajna i dizajna interijera.

Ruksak u zelenoj nijansi najbolje će pristajati uspješnim i ambicioznim ljudima, jer ova boja potiče volju za radom i jača samosvijest. Kao boja prirode prvenstveno je vezana uz rast i plodnost. Iako spada u hladne boje, zelena smiruje i sugerira sigurnost. Ova boja ruksaka, važna za samopouzdanje i samopoštovanje, idealna je poslovne žene.

Jedna od tri osnovne boje, plava, povezana je s inteligencijom te se oduvijek koristila u umjetnosti. Mnogi slikari, poput primjerice Pierrea-Augustea Renoira i Vincenta van Gogha na svojim su je slikama koristili za stvaranje raspoloženja i emocija. Ona simbolizira harmoniju, a izvrsno će se uklopiti u outfite osoba koje ulijevaju povjerenje i kojima je vjernost jača strana. S druge, pak, strane plava asocira na beskonačnost i hladnoću te je po izboru gotovo polovice ispitanih muškaraca i žena upravo plava njihova omiljena boja. Stoga nije ni čudno da je i dizajneri nerijetko koriste u svojim kolekcijama. Ako volite sklad, birajte ruksak u ovoj smirujućoj boji.

Hrabre i strastvene osobe vole upadljive boje poput crvene, među koje spada i pink nijansa kao njena izvedenica. Snaga, moć i odlučnost također su samo dio karakteristika onih koji će se odlučiti za pink ruksak. Naime, to su ujedno i osobe koje vole biti u središtu pozornosti, odnosno primijećene. Ova boja označava romantiku, ali i neupitnu ženstvenost.

Ruksak, Desigual, 599 kn

Foto: Desigual press

INSPIRIRAJTE SE

Sve forme jeansa

Kozmetičke poslastice

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići