Outfiti za malene

Njihovi modeli nerijetko prate trendove odraslih pa su im lookovi vrlo slični maminim i tatinim, samo umanjeni!

Tako će djevojčice i dječaci i u proljetnoj sezoni nositi brojne ključne elemente poput volana, balonera, jeansa, cool printova. Odaberite im ono što i sami volite odjenuti pa se možete stilski uskladiti!

Za djevojčice u fokusu su bluze ukrašene volanima, ali i traperice u boji. Majice dolaze u točkastom dezenu, ali ovog puta u šarenoj varijanti. Ipak, najpoželjniji komad je preslatki mini baloner s kapuljačom, uz koji kombinirajte ruksak s popularnim animiranim likom koji se nalazi na neodoljivom ruksaku. Igra je vrlo važna, a za razvoj mašte idealne su „Kartice pričalice“.

Igra Kartice pričalice, Baby Center, 79,99 kn; ruksak Samsonite, Maras, 358 kn; bluza, Zara, 119,90 kn; traperice, C&A, 149,90 kn; baloner, Mango, 249,90 kn; majica, H&M, 69,90 kn

Bazni komad kod dječaka također su traperice, koje se nose s klasičnom plavom košuljom preko koje, u cool verziji, može ići i majica kratkih rukava s printom. Da bi sve bilo u stilu, tu su i udobne tenisice. Za prave male frajere dobro će doći jakna za prijelazno razdoblje u bijeloj nijansi. Pravu zabavu osigurat će igra s balonima od sapunice.

Kreativna igrčka s mjehurićima sapunice 4M KidzLabos Bubble Science, Baby Center, 104,99 kn; majica, Mango, 39,90 kn; košulja, H&M, 69,90 kn; traperice, C&A, 149,90 kn; jakna, Zara, 179,90 kn; tenisice Nike, Buzz, 419 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Crvene američke palačinke

Dječačke priče koje inspiriraju

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići