Ovog proljeća boje su prioritet i u domu!

Osvježite životni prostor dozom kolorita

Modnim trendovima zavladale su boje,  kao što izvrsno pristaju odjeći i modnim dodacima, tako se uklapaju i u interijere. Komadi u proljetnim nijansama osvježit će vaš dom i unijeti dozu pozitivne energije koja odlično prati buđenje prirode. Naravno, promjena sezone ne znači i mijenjanje kompletnog uređenja. Dapače, i samo nekoliko detalja u vedrim nijansama učinit će razliku i donijeti suptilnu promjenu koja je nakon kratkih i tmurnih zimskih dana i više nego dobrodošla.

Ipak, vibrantne i primjetne nijanse ostavite za maštovite odjevne kombinacije i u dom uvrstite nježnije pastelne tonove. Njihova blagost bolje se uklapa u većinu postojećih kolorita koji vladaju u životnim prostorima. Također, prozračnije su i tako nude dašak svježine koji intenzivne boje možda neće ponuditi.

Ariete, Elipso, 379 kn

Ženstveni tonovi ružičaste i ljubičaste dat će nježnost i toplinu koja osobito pristaje komadima koji služe za opuštanje. Udobni ukrasni jastuci uvijek su dobrodošao komad na sofama i foteljama. Uz to, praktični su i osim dekorativne imaju i funkcionalnu svrhu za večeri koje nakon napornog dana volimo provesti u kući. A za vrijeme odmora uvijek dobro dođe i decentna aromaterapija koja može biti i chic detalj na klub stoliću.

Vitapur, 124,90 kn

WoodWick, Gallerie, 183,20 kn

U proljeće uvijek dajemo sve od sebe kako bismo trendi komadima osvježili postojeću garderobu. Pa ne bi bilo loše osvježiti i kućanski tekstil, prije svega mislimo na kupaonske detalje među kojima su najvažniji ručnici. Žuta boja odličan je odabir koji će vas odmah od jutra napuniti pozitivom i unijeti sunce u vaš dan.

Intertekstil Stanić, od 28,72 kn

Čak i prosječnu kombinaciju možete učiniti senzacionalnom ako prije izlaska provjerite da se na niti jednom komadu ne nalaze nabori. Iako će klasična glačala i parne postaje biti teško zamjenjivi u našim kućanstvima, priručno uspravno parno glačalo nešto je što bismo trebali imati za žurna jutra i blage popravke.

Philips, Sancta Domenica, 469 kn

Foto: Canva i press

INSPIRIRAJTE SE

Big pants – Zašto će ovog proljeća svi hodati u širokim hlačama?

Snažna nježnost eksfolijacije

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići