Papuče: Udobnost počinje kod kuće

Ležernost na svakom koraku

Većini nas papuče nisu samo obuća koju nataknemo na sebe, već su simbol opuštenosti i uživanja.

Kako god voljeli provoditi svoje dragocjeno slobodno vrijeme, pravi par čini veliku razliku u potpunom doživljaju after-work vremena, neovisno o tome želite li to vrijeme provesti na kauču ili kao domaćin kućne proslave.

Kako su bitan dio naše svakodnevice, klasične papuče mora imati baš svatko. No nije svaki par za svako stopalo niti vlasnika, stoga ima nevjerojatno puno stilova, a najvažnije je da je ultimativno komforan.

Otkrili smo modele iz kojih nećete htjeti izlaziti iz kuće.

Ovaj par obožavat će ljubiteljice glam stila, a odlično će pristajati i uz kombinacije kada ste domaćin proslave.

Aldo, 19,20 €

Mekano, mekše, najmekše – imperativ za obuću po doma. Ako volite imitaciju krzna, odaberite model koji ga ima i iznutra za potpuni užitak.

UGG, Office Shoes, 114,90 €

Razni detalji su uvijek zabavni za žene koje vole girly stil, a ove su papuče s velikim srcima ujedno i zabavne. Baš za popraviti i tmuran dan.

Tezenis, 9,49 €

Kad se želite osjećati kao u hotelu, nataknite ovu udobnu obuću zbog koje ćete odmah htjeti odraditi i kućni spa.

Vitapur, 5,90 €

 

Pronašli smo i ovaj par koji će se jako svidjeti ženama koje njeguju minimalistički stil.

Oysho, 14,99 €

Ako pripadate skupini ljudi koji vole nedjelju provesti u pidžami, odaberite model od imitacije vune za ultimativnu udobnost.

Casa Mia, Deichmann, 8,99 €

 

Foto: Canva, press Oysho

Wellness za kožu

Dobro raspoloženje kreće iz kuće!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići