Zgodni u paru

Stylish outfiti u hladnim mjesecima podrazumijevaju toplo pletivo, dobru jaknu i bundu te upečatljive detalje koji će naglasiti vašu originalnost

Budite neodoljivi i u paru, kad šećete Adventom koji pruža čaroliju, baš kao i vaši lookovi. Nadahnite se našim izlozima i upotpunite svoju garderobu it komadima koji će obilježiti sezonu. A ukoliko trebate originalan dar, tu su Cityjevi poklon bonovi koji će razveseliti baš svakoga.

Muškarci vole praktičnost i udobnost, a uvijek će dobro izgledati u military hlačama, koje se sada nose uz zanimljive veste s efektnim printom. I jakna neka bude u vojničkom stilu, jednostavna i cool. Outfitu pridružite trendi tenisice i šareni ruksak, a sve podvucite moćnim mirisom.

Hlače, Replay, 1270 kn; vesta, New Yorker, 119 kn; poklon bon, City Center one, 100 i 200 kn; ruksak Vans, ShoeBeDo, 529 kn; jakna, Armani Exchange, 2299 kn; parfem YSL L’Homme Parfum Intense, Müller, 100 ml 719,90 kn; tenisice Nike, Buzz, 1399 kn

Bunde su opet apsolutni must-have. Želite li neku specifičnu, birajte nekonvencionalnu boju, poput plave i isfurajte je uz snažne crne komade, poput uskih hlača sjajne teksture, kaubojki optočenih zakovicama i otmjenom torbom. Baza neka bude topla pletena vesta ukrašena atraktivnim reljefnim elementima. Kao točku na ‘i’ stavite masivan, srebrni sat.

Bunda, C&A, 449,90 kn; kaubojke Liu Jo, Fashion&Friends, 2290 kn; ručni sat Cluse, Krona, 690 kn; vesta, Mango, 299,90 kn; poklon bon, City Center one, 100 i 200 kn; torba Tommy Hilfiger, ICON., 1049 kn; hlače, comma, 689 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Strogo poslovno

Traže se uzorci

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići