Polarizirajuća obuća ponovno je u trendu

Voljeli ih ili ne – balerinke su se vratile

Istini na volju, balerinke nikad nisu nestale sa scene. Zahvaljujući vjernim obožavateljicama, koje ih se nikad nisu bile spremne odreći, moglo ih se viđati po gradskim ulicama. Ipak, ni blizu onoliko koliko su bile prisutne na vrhuncu popularnosti. Sve se mijenja ovog proljeća, kad se počelo pričati o njihovu povratku i nastavilo s prvim znakovima jeseni, kad je postalo očito kako su se vratile u punom sjaju. No nasuprot oduševljenju svih obožavateljica na ovu modnu vijest, nalaze se svi oni koji ne samo da ne dijele njihovo mišljenje nego ga dočekuju s velikim revoltom. Kojoj god skupini pripadale, jedno je sigurno – balerinke se vraćaju i ponovno će biti jedna od najtrendi opcija u prvim jesenskim danima.

Osim toga, čak i ako ih ne volite, morate priznati kako je riječ o praktičnom modelu koji univerzalno pristaje većini odjevnih kombinacija. K tome, zlatna su sredina između sandala i cipela, što ih svrstava među ključne modele prijelaznog razdoblja. Uz to, odlična su zamjena za visoke potpetice, pogotovo klasične salonke, jer nude gotovo isti stilski dojam uz benefit udobnosti koja vas neće napustiti nakon nekoliko sati nošenja.

Nine West, 335,40 kn (45,52 €)

Mango, 249,90 kn (33,17 €)

Kad je riječ o kombinacijama u koje ih možete uklopiti, popis je poprilično dugačak i stilski šarolik. Odgovaraju haljinama, osobito dužim i širim krojevima, a samim time, lijepo će pratiti i outifte sa suknjama. U isto vrijeme, spajati ih možete i u urbane lookove čija su baza traperice, a najbolje će pristajati mom’s modelima u slim varijanti te klasičnim modelima slim nogavica. Jednako tako pristaju i hlačama u drugim materijalima, a kad ih nosite u spoju s duljinom nogavica do gležnja i topom zataknutim za struk, stvorit ćete iluziju duljih nogu.

Gioseppo, Mass, 699 kn (92,77 €)

Aldo, 590 kn (78,31 €)

Iako dolaze u raznim bojama, pa čak i s uzorcima, najsigurnija varijanta od koje ćete izvući najveći broj kombinacija bit će neutralan kolorit ili boja koja dominira vašom jesenskom garderobom. Stoga ako niste sklone eksperimentiranju s bojama, a želite model koji se po nečemu ističe, odaberite one koje na gornjištu nose zanimljiv detalj. U ponudi ćete pronaći sve, od tipičnih tankih mašnica koje su vladale i u prošlom valu popularnosti balerinki sve do elegantnijih dodataka, poput lančanog detalja ili kristalnih aplikacija.

Zara, 349,90 kn (46,44 €)

Högl, Humanic, 1053,89 kn (139,95 €)

Foto: Zara i press

INSPIRIRAJTE SE

Basic moda se vraća

Kako odabrati savršene mirisne note?

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići