Poput Parižanki

Njihov nonšalantni chic služi kao neiscrpna inspiracija. S naglaskom na klasiku i retro, Parižanke imaju formulu dobrog stylinga u malom prstu

Outfiti su im sofisticirani, ali i vrlo praktični. Izdvojili smo nekoliko tipičnih artikala u kojima Parižanke uživaju sa stilom. Praktične i udobne cipele na prvom su mjestu. Za one koje puno hodaju, obuća je vrlo važan segment dobrog stylinga.

Mokasine, Aldo, 599 kn

Neizostavne traperice čine bazu na koju se nadograđuju trendi elementi, ali i vječni klasici.

Traperice, Armani Exchange, 999 kn

Baloner strukirane, kraće forme idealan je u varijanti uz traperice, ali i ženstvene haljine.

Baloner, Orasay, 489,90 kn

Sunčane naočale važan su dio svakog proljetnog looka. Birajte upečatljive modele s kvalitetnim staklima.

Sunčane naočale Max Mara, Ghetaldus optika, 2194 kn

Kapa poput ove simbol je koji nas automatski asocira na Francusku. Odlično pristaje uz brojne outfite kojima daje originalnost.

Kapa, Stradivarius, 69,90 kn

Lepršava retro haljina s naglaskom na struku i vječnim točkastim printom učas će vas dovesti u središte pozornosti, naročito ako je kombinirate s efektnim dodacima.

Haljina, Zara, 299,90 kn

Pletene torbice od rafije ili ratana opet su u fokusu i nose se u elegantnim varijantama uz haljine, odijela, ali i traperice u casual izdanju.

Torba, Moje cipele, 149 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Mirisna pozivnica u svijet optimizma

Boja sunca

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići