OPREZ, VRUĆE: Sve što vam je potrebno za ugrijati siječanj

Neophodno za uživanciju

Ovih dana ozbiljno požalimo ako smo zaboravili kapu, šal ili rukavice. Iako su prizori dječice sa sanjkama, bijeli krovovi i čist zrak predivni prizori koji su nam sinonim za zimsko razdoblje i vraćaju nas u ono nostalgično doba kada bismo i sami nakon škole trčali na brdo i grudali se, osjećaj da nam je stalno hladno ne jenjava.

Vjerojatno i zato što za potpuni osjećaj topline nije dovoljno pojačati grijanje, već i ugoditi si na načine koji će prožeti cijelo naše tijelo. Jednako onako kao što smo nekada pri povratku s klizanja ili sanjkanja jedva dočekali topli kakao ili mlijeko s medom, danas su tu, uz ova dva napitka, još pokoji detalji koji će nam zimsku svakodnevicu pretvoriti u jedan predivan doživljaj. Uz ove naše prijedloge ćete u trenu zaboraviti na mokre čizme i promrzle uši, obećajemo.

Zna se što je potrebno istog trena nakon dolaska iz grada okupanog snijegom. Topao čaj ili cappuccino, a možda i malo termofor da ugrije stopala! Za to ce se pobrinuti kvalitetno kuhalo za vodu koje dobro čuva toplinu i jednostavno se čisti, a koji svojim retro dizajnom koji podsjeća na prekrasne keramičke šalice divno podiže interijer.

 

Tefal, Elipso, 39

Čak i ako već imate svoju najdražu šalicu, ove koje smo pronašli sigurno će opasno konkurirati vašem favoritu. Predivan 3D uzorak s drvenim postoljem lako ćete smjestiti negdje pored sebe dok uživate u toplini.

Easy Life, LONCI& POKLOPCI by Bajde, 31,50 €

Iako ne sumnjamo da posjedujete pokrivač, ako volite vikende ili izazovni zimski dan provesti ušuškani uz gledanje omiljene serije, obratite pozornost na to da vam je pokrivač, osim što je topao, i od kvalitetnih materijala. Prozračnost i mikrovalna spriječit će da se preznojite ako slučajno zaspite usred filmskog maratona.

Dormeo, 41,99 €

Tu je važna i posteljina nenametljivog uzorka koja će vas uvijek mamiti kao topli zagrljaj.

Family, Intertekstil Stanić, 18,79 €

Umjesto jastuka za spavanje, neka vas u dnevnom boravku uvijek čeka dekorativni mekani jastuk koji će vam biti odlična potpora za leđa, noge ili vrat.

Svilant, Vitapur, 14,90 €

Za cjelokupnu atmosferu odaberite miris svijeće koja će upotpuniti toplinu i povratiti vam energiju. Pronađite zanimljive note, poput čempresa i smilja.

L’Occitane, 24,90 €

 

 

Foto: Canva, Press

Lifestyle: Dodaci za dječju sobu

Wellness za kožu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići