Poziv na kupnju

Početak godine idealno je vrijeme da se razveselite dugo željenim komadom. Iskoristite brojna sniženja koja zovu na shopping. Za sve uzraste najpopularnije su trgovine poput H&M-a, Manga, Tally Weijla, New Yorkera…

Siječanj je definitivno mjesec u kojem ćete pronaći idealne zimske komade po najpovoljnijim cijenama, neovisno o brandu. Moj savjet je kupovati klasične artikle koje ćete moći iskoristiti u nadolazećoj zimskoj sezoni, poput jednobojnog kaputa ili crnih salonki neophodnih za svaku svečaniju prigodu. Idealan komad su i kožne torbe kojima je cijena sada izrazito povoljna. Također, tu su i modni dodaci za zimske dane, kao i parfem koji si već dugo priželjkujete.

Ne zaboravite na nakit koji će biti poželjan i u novoj sezoni i to u formi glomaznih naušnica. Jedan od najpopularnijih odjevnih predmeta bit će tunika, ali i hlače širokih nogavica. Preduhitrite trendove i već sada na popustima pronađite ono što ćete nositi kao proljetni must have. U svakom slučaju čekaju vas dva odlična mjeseca za vaš novčanik, krenite i uživajte!

Aldo
199,90 kn
Parfem Bvlgari
Omnia Coral
Müller, 254,90 kn
Gracija
272 kn
Springfield
95 kn
Orsay
140 kn
OVS
129,95 kn
Tally Weijl
99,99 kn
Marx, Sportina
335,40 kn
Six
29 kn
Bata
639 kn
Elfs, ShoeBeDo
749 kn
Liu Jo
Fashion&Friends
546 kn

INSPIRIRAJTE SE

STYLISH NA SKIJAŠKOJ STAZI

TOP 5 FILMOVA U SIJEČNJU

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići