Praktični i dirljiv dar za Majčin dan

Poklon koji će voljeti svaka mama

Ovog Majčinog dana, koji se u Hrvatskoj obilježava 12. svibnja, uz čokoladu ili cvijeće koje odaberete svake godine, poklonite svojoj mami nešto što je praktično koliko i pažljivo. Ključ do nezaboravnog dara za Majčin dan je – uljepšavanje njezine svakodnevice.

Odabir nečeg korisnog naglašava vašu brigu o njezinom životnom stilu i potrebama, jer najbolji su darovi oni koje mama može cijeniti i stvarno dobro iskoristiti!

Kako biste ovog Majčinog dana svojoj majci poklonili nešto praktično i dragocjeno, inspirajte se našim odabirima. 

 

Svaka žena treba torbu, no majka treba onu koja je i velika, i stylish, i praktična! Pripazite na to da odgovara njezinom stilu i gotovo svim prigodama, odaberite veću u koju stane sve – pa čak i ako skokne na tržnicu ili čuvati svog unuka pa je potrebno mjesto za plišanca. I naravno, torbu koja će uvijek njezinim kombinacijama dati klasični ton.

Quazi, CCC, 54,99 €

Svojoj ste majci već nesumnjivo poklanjali nakit, a ova minimalistička ogrlica sigurno će je razveseliti i podsjećati na vaš dirljiv dar.

Zaks, 69 €

Ugodan proljetni miris kao poklon je uvijek dobra ideja! Odaberite ženstvene, osvježavajuće i nježne note, poput cvijeća, cedrovine i kaktusa.

Hugo Boss, dm, 56,90 €

Duga haljina s klasičnim ovratnikom idealna je za formalne prigode ili smart casual kombinacije, a odlično pristaje i svakoj figuri. S ovim poklonom nećete pogriješiti.

Zara, 69,95 €

Svakoj mami treba wellness, a idealno je kad si ih može priuštiti često i – kod kuće. Za to odaberite mirišljav gel za tuširanje i svijeću koja će ju opustiti u trenu. Onako kako zaslužuje.

L’Occitane, 17,30 €

 

Yankee Candle, Hoću knjigu, 23,98 €

Foto: Canva

Lifestyle: Dodaci za dječju sobu

Pokloni za klince i klinceze

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići