Pregled sniženja

Na sniženjima još uvijek možete pronaći odlične komade kojima je cijena sada i više nego povoljna. Ukoliko ste raspoloženi za pravi shopping, krenite u akciju!

Danas smo izdvojili šest cool komada koje ćete moći nositi još dugo vremena. Majica futurističkog dizajna i sportskog predznaka odlična je investicija, naročito ženama koje vole pastelne nijanse. Njena neutralna forma dopušta brojne zanimljive kombinacije.

Majica adidas, Intersport, prije 449,95 kn sada 224,98 kn

Kako su ruksaci sve popularniji, ne možete pogriješiti ukoliko odaberete jedan originalnog dizajna poput ovog.

Ruksak, Carpisa, prije 229 kn sada, 114,50 kn

Hlače širokih nogavica obilježit će i novu sezonu, tako da ćete ove traperice bez problema moći isfurati i na proljeće.

Traperice, Mango, prije 349,90 kn sada 99,90 kn

Tenisice bez vezanja jedan su od statement komada koji sada možete kupiti puno povoljnije i uvrstiti ih u svoju zbirku.

Tenisice Camper, Transporter Footwear, prije 1199 kn sada 599 kn

Vunena kapa neizostavan je zimski komad koji ćete nositi iz sezone u sezonu, a s obzirom na boje, jednako dobro će vam pristajati uz crnu, bijelu, smeđu, ružičastu ili pak zelenu jaknu ili kaput.

Kapa, Zara, prije 99,90 kn sada 39,90 kn

Puf jakne isto su tako jedan od komada koji nam se uvijek vraćaju. Upravo zato odaberite neki dulji, topliji model, koji ćete moći isfurati u ležernim, ali i nešto elegantnijim varijantama.

Jakna, New Yorker, prije 229 kn sada 159 kn

Foto: Shutterstock i press

 

INSPIRIRAJTE SE

Hlače za poslovni look

Neodoljivi trokutići

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići