Prirodne nijanse koje će utopliti svaki prostor

Samo nekoliko detalja boje pijeska i sivih nijansi oplemenit će svaki dom

Priroda je najbolji izvor inspiracije kada je uređenje interijera u pitanju. Nježne i tople nijanse djeluju umirujuće, a prostoru daju dozu elegancije. Stoga jednako kako pažljivo birate komade koji će upotpuniti vašu garderobu pripazite i na detalje koje ćete uklopiti u životni prostor.

Za ove neizdrživo vruće dane klime i ventilatori omiljeni su kućanski aparati. No oni mogu biti i statement komadi u vašem dnevnom boravku. Ventilator s okvirom od bambusa odličan je izbor jer će njegova nježna smeđa boja unijeti dašak prirode, a lopatice odlično strujanje zraka.

Stadler, Elipso, 1499 kn

Osvježite svoje jastuke bijelom jastučnicom čiji će uzorak lišća podsjećati na tropski resort. Osim što će decentno ukrasiti vašu spavaću sobu, djelovat će smirujuće prije spavanja.

Family – Intertekstil Stanić, 59,90 kn

Nježne zelene nijanse odlično se uklapaju na balkone. Pogotovo na onim gradskima kojima treba svježine. Neka vaše ispijanje kave bude još opuštenije uz praktičan set stola i sjedalica. A za veće balkone i ljubitelje grilanja pun pogodak bit će praktičan prijenosni roštilj na ugljen.

Simpex set, INTERSPAR, 669,99 kn

 

LONCI & POKLOPCI by Bajde, 7499 kn

No ako se morate odlučiti za jednu prostoriju u koju ćete uklopiti elemente koji odišu prirodom, neka to bude kuhinja. Drveni mlinac i bež prostirke za stol učinit će veliku razliku.

Harissa spice store, 292,75 kn

Posteljina.hr, 19,90 kn

 

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Morska inspiracija

Rekviziti za plažu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići