Privlačan spoj

Čizme izrazito visokih sara apsolutni su modni hit, a najbolje pristaju uz kratke suknje

Ova mladenačka kombinacija može se isfurati na bezbroj načina, ovisno o tome kakav efekt želite postići. Tako nešto ležernije izdanje ostvarite u spoju s minicom na gumbe, jednostavnom majicom s natpisom i jaknom nadahnutom onom vojničkom. U ovom outfitu navucite crne pripijene čizme nešto nižih potpetica i šiljatih vrhova. Torba neka bude u istom mladenačkom stilu s upečatljivim likom. U ovoj kombinaciji vam nije potreban nakit, već samo dobar ručni sat.

Majica Calvin Klein, Fashion&Friends, 699 kn; mini suknja, Desigual, 599 kn; jakna, Replay, 2540 kn; torba Tommy Hilfiger, Humanic, 1099 kn; ručni sat Casio, Watch Centar, 289 kn; čizme, Mango, 449,90 kn

Zanimljiv dnevni outfit sastoji se od kariranog uzorka i crvenih elemenata. Asimetričnu kratku suknju odjenite uz crvene uske čizme i dolčevitu u istoj boji. Ogrnite se kaputom popularnog kroja s naglašenim strukom te ga kombinirajte s neodoljivom kariranom torbicom čiji su rubovi ukrašeni srebrnim perlicama. I još uvijek nije kasno da posegnete za adventskim kalendarom prepunim beauty iznenađenja.

Kaput, Esprit, 1149 kn; mini suknja, Springfield, 229 kn; dolčevita, C&A, 199 kn; torba, Aldo, 449 kn; adventski kalendar, NYX, 385,90 kn; čizme OMG, 449 kn

Pravu eleganciju osigurat će vam outfit koji se sastoji od crnih, crvenih i bež detalja. Baza neka bude bež mini suknja, a nadogradite je bluzom zanimljivih šara i plisiranih rukava. I u ovoj varijanti neizostavne su visoke, pripijene čizme vrtoglavovisokih potpetica atraktivnog dizajna. Umjesto klasične torbe isfurajte onu koja se nosi oko struka, a eleganciju naglasite rukavicama upotpunjenim mašnicama i perlicama. Kaput neka bude u vojničkom stilu, strogih linija i dvorednog kopčanja.

Čizme Graceland, Deichmann, 369 kn; bluza, Marella, 1585 kn; mini suknja, H&M, 179 kn; torbica za oko struka, Carpisa, 149 kn; kaput Tommy Hilfiger, Peek&Cloppenburg, 2299 kn; rukavice Morgan, Sportina, 319 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Moćna nijansa

Senzualno donje rublje

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići