Vintage detalji: Naušnice kao iz 80-ih za osvježavanje stila

Nakit neodoljivog retro prizvuka

Izražavanje stila, nekonvencionalnost i individualnost zajedničke su točke popularnog nakita 80-ih godina prošlog stoljeća.

Veliki kolutovi, plastika, drago kamenje i upečatljivo zlato bili su odraz statusa i hrabre ekstravagancije, a zbog svoje svestranosti, ovakav se nakit mogao vidjeti i na provokativnoj Madonni i sofisticiranoj princezi Diani.

Naušnice toga doba i danas itekako plijene pažnju, a mi smo pronašli upečatljive komade koji dodaju pravi retro chic suvremenim kombinacijama.

 

Velike okrugle naušnice pristajat će svakom outfitu i frizuri, a uz njih drugi nakit nije potreban.

Argentum, 27,08 €

 

 

Uz ove glamurozne naušnice koje divno padaju skoro do brade odlično ide crvena haljina u istom tonu te još nekoliko sitnih zlatnih detalja, poput remenčića torbe ili ručnog sata.

Zlatarna Dodić, 292 €

 

Ako svojoj jednobojnoj kombinaciji želite unijeti malo boje, obavezno joj dodajte šarenilo dragog kamenja. Dobit ćete u jednom koraku pravi statement komad.

Zara, 12,95 €

 

Ovaj par dokaz je da i veće naušnice mogu izgledati decentno, a idealne su za formalne outfite kojima želite dati retro ženstvenu notu.

Pull&Bear, 6,99 €

 

Zabavne naušnice u nijansi koju ćete lako kombinirati s casual kombinacijama. A kad otkrijete koliko lako osvježe svaki vaš look, poželjet ćete ih imati i u više boja.

Stradivarius, 7,99 €

 

Glamurozni komad koji evocira pravu retro divu u vama, a savršeno će se slagati s all-black outfitima, čak i onim manje formalnim kombinacijama dat će posh stil.

Zaks, 114 €

Foto: Pull&Bear, Zaks

Decentan nakit za glamurozan efekt

Sat kao nakit

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići