Usne koje mame na poljubac

Kombinacijom zaigranosti i nezaboravnog osjetilnog iskustva YSL Volupté Liquid Colour Balm donosi revoluciju u koncept dugotrajne njege i postojane boje

Kod većine je hidratantnih formula za njegu usana teško postići intenzivne i postojane boje. No zahvaljujući novoj formuli, kultni sastojci kreiraju vodenast i njegujući osjećaj na usnama za maksimalan osjetilni užitak.

Novi tekući balzam branda Yves Saint Laurent osigurat će vam postojanu boju dok vam istovremeno pruža dugotrajnu hidrataciju i njegu. Zaštitno lice kolekcije 12 zavodljivih nijansi je glazbenica i model Staz Lindes. Njezine prirodno pune usne krasi nijansa Excite Me Pink koja, ocrtavajući oblik usana, otkriva žudnju koja se krije iza njezinog poljupca.

Volupté Liquid Colour Balm prati visoka učinkovitost aktivnih sastojaka koji, u kombinaciji s intenzivnim, impresivnim i neodoljivim bojama, usnama osiguravaju dugotrajnu hidrataciju i njegu. Formula sadrži Liquid Light Complex, spoj iznimno osvjetljavajućih bisernih čestica koje donose učinak vedrijih boja i sjaja. A osim bisernih čestica, formula je obogaćena prirodnom i osvježavajućom kokosovom vodom i ekstraktom nara koji obiluje antioksidansima.

Posebnost ove kolekcije leži u noćnoj varijanti balzama koji će vam svakog jutra pružiti zdrav i prekrasan izgled usana. Volupté Night Rehab Lip Mask prvi je noćni make-up YSL Beautéa koji je dovoljno samo nanijeti na usne i utonuti u san. Masku krase jednako učinkovita hidratantna i njegujuća svojstva kao i tekući balzam Volupté, no intenzivne su boje zamijenjene providnom, neutralnom nijansom zahvaljujući kojoj usne i tijekom noći izgledaju predivno.

 

Douglas, 275 kn

Foto: YSL press

INSPIRIRAJTE SE

Obnovite prirodni sjaj kože

Beauty poslastice

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići