Romantični vikend u planinama

Nakon prazničke euforije, sada je pravo vrijeme da se maknete iz poznate sredine i opustite na svježem zraku u idiličnoj atmosferi kakvu nude planine. Ako ste se odlučili drugačije provesti vikend te uživati u intimi u nekoj od bajkovitih koliba, pomoći ćemo vam spakirati kofere

Sigurno se sjećate kultnog spota grupe Wham! za pjesmu ‘Last Christmas’, koji vam može biti inspiracija bez obzira putujete li s društvom ili samo s jednom, ali najvažnijom osobom. Obvezni rekviziti su naravno rukavice, šal i topla kapa kako biste mogli nesmetano uživati u šetnji i zimskim radostima. Nimalo manje važne nisu ni cipele, koje bi trebale biti vodonepropusne i nazubljenih potplata u slučaju snježnih uvjeta. Osim skafandera u slučaju snijega, obvezne su i traperice te tople čarape.

 

Kaput, Zara, 699,90 kn; vesta, Mango 249,90 kn; kapa, New Yorker, 79,90 kn; čarape Tommy Hilfiger, The Core, 169 kn; čaj sa sladićem i cimetom, Pukka, Bio&Bio, 34,90 kn; hlače, Mango, 249,90 kn; cipele Timberland, Humanic, 1.199 kn; šal, Replay, 282 kn; cd Depeche Mode, Spirit, Hoću knjigu, 119,99 kn; jastuk, Posteljina.hr, 69,95 kn; koncentrat mladosti, L’Occitane, 341,30 kn

 

Kako biste osigurali dobru atmosferu ne zaboravite ponijeti i dobru glazbu, odnosno omiljeni CD, mirisnu svijeću, ali i ukusni čaj koji će vas dodatno zagrijati. Kako u vašim koferima još uvijek ima dovoljno mjesta, spakirajte i meku dekicu te krzneni jastuk koji će osigurati dodatnu čaroliju za nezaboravan vikend. A kako biste sve ovjekovječili trebat će vam i maleni, ali snažan fotoaparat!

Hlače, C&A, 129 kn; vesta, Pull&Bear, 249,90 kn; čizme Mou, Fashion&Friends, 1.624 kn; mirisna svijeća Rituals, Ayurveda Scented Candle, Douglas, 139 kn; jakna, Mango, 399,90 kn; šalica za kavu, H&M, 69,90 kn; fotoaparat Nikon, Coolpix s7000 gold, Yellow Store, 3.999 kn; tekući koncentrat za lice, Iris Extract Activating Treatment Essence, Kiehl’s, 335 kn; kofer, Carpisa, 799 kn

 

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Sako kao modna konstanta

Priča o čizmi

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići